Краплі з мус

40567 р.

Одного разу, коли мій малюк ще дуже маленький, вона призначила краплі. Краплі з мусй

Вона була дуже пишною і турботою при поїді і зміні одягу. Весь час, здавалося б, поспішає, не може спати або їсти. Що таке щітка на місяць малюка? Де приходить новонароджений? І я скоро зрозумів, що це було з мене.

Я спробував мати догляд. Я спробував бути найкращою матір'ю. Я спробував бути супер, і прохолодно, і найуспішніше, і так — wow! І я зробив.

Я фотографував маленьку дівчину в красивих позах кожен день, я пришив її іграшки відповідно до системи Waldorf, за японськими звичаями, згідно з російськими традиціями, я пошита її плаття на одну сторону - тільки на Новий рік. Я був великим. Але щось не було.

Я відчув, як я був відсутній точку. Я втратив мир і зв'язок. І це все настоянка. Так багато робити з усіма феєрверками, і це занадто мало для неї.

Що, що вона хоче?

І вона потрібна мені, звичайно. Я спокійний, я реальний, я те, що я. Вона потрапила в світ, щоб бути жінкою. І як вона навчиться бути, якщо вона бачить мене з моїм незліковними фруктами?

Я повинен був мені. Коли вона росте, вона може знайти джерело натхнення та балансу. І з того, як я був так надихнула краплі, її краплі з хустлі і джгути, я почав збирати і повернути власний.

Спочатку Краплі водий Краплі душу і води у ванній кімнаті. Вони розсмоктуються і відвантажують сигнали. Вони відпочивали. Дитина побачила, як добре вода була. Насолоджуюся тим, що в ванну, а потім я дізнався, щоб насолоджуватися нею. Слабаємо разом і сідаємо в душу разом на маленькому табурі. Вона заспокоїла, прогріла і впала дупа під теплими крапками.

А потім я знайшов ці красиві краплі зовні. Кошикй Коли він прогулявся і ми сідаємо в домашніх умовах, натискання крапель на віконному склі стала ще одна ефективна медицина. Для мене і для неї. Сірий будиночок так нефузний. І ми отримали краще.

ПотрібніКраплі слізй Вони допомагають, теж. Скільки малюків кріться. Так, вони не приховують своїх емоцій. Все відразу, всі, з слізами очищення. І я кричу. Я маю свою дочку, коли я не можу випробувати реальність. Коли мої ідеї не вводяться в слова, і мої думки в тверду структуру життя.

Тепер я малю. Моя дівчина crawls, а іноді вона отримує бризки від мого пристрасних щіток на полотні. Краплі фарбий Коли фарба протікає нерівно через патерн, де вона порадує, вона штовхає межі простору, передбачуваність, логіка. І немає іншого способу, щоб дати йому значення, ніж прийняти його. Краплі фарби і крапельні. Право на підлогу. Дочка бере гру і змащує їх пальцями.

Краплі росий Босон на траві. Стоп живе в бетоні. Ми переїхали на місце, де, після виходу з дому, ми занурили ноги в роси. Ми працюємо над нашими тілами.

Ні, не вистачало, і ми переїхали, де ми живемо. Сплести краплі з морських хвиль. Ми були гострими. І не потрібно ніяких крапель медицини.

Моя дочка почала оцінювати світ більше, ніж у світі. У той час, коли вона була удача, коли успіхи і успіхи були основними цілями. Але в хорошому часі. І краплі з фусу - дочки і шахти - змінили наше життя, поглибивши її, розширили його, як і через змагнічення скла.

Автор Ксенія Новосартова спеціально для Веб-сайт
Попередній перегляд фото Наталії Джердик

10 порад про те, як відійти від метушні і смакового життя
Глингог. Історія vain fuss

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/ezhik-istoriya-o-naprasnoj-suete-812960/