475
Голлівудські зірки знайшли джерело здоров’я, молоді та краси в фітокондиціях та фітококлітинах
Голлівудські зірки за допомогою органічного загоєння їжі та напоїв від модної фітобару Земельний бар на заході Голлівуду, контроль їх здоров'я та віку (фото, відео)
Чому б не заслужити Беррі?
Halle Berry - американська акторка. Переможець премії «Оскар» (2002 р. – перша чорна акторка в історії кіно, отримала її за виставу провідної ролі), Золотого глобусу (2000 р.) та Емми (2000 р.).
На 49, ця знаменита актриса має фігуру, яка багато 20-річного віку заздрить.
Не гірше за 20 років. Як працює краса для підтримки такої фігури після життя 49 років, 26 з них з цукровим діабетом?
Здається, що актриса дійсно знає, як обдурити час. Як вона це робить.
Виявляється, що все просто: спорт (фізична активність) і дієта з білковими шейками і барами з горіхами і пророщеними крупами, які доставляються до неї з Землі Бара.
Голлівудська зірка Halle Berry (Halle Berry) приймала, що її особистість утворилися у складному дитинстві, збої та цукровому діабеті. Тепер зірка подяка їй хворобу за те, що з часом вона знайшла здорове здоров’я.
Вона бачить хворобу як гарне, так як Голлі навчився доглядати за здоров'ям. І це, в свою чергу, призвело до того, що старша жінка виглядає як молода дівчина.
Дві основні причини тяжких захворювань, таких як рак і діабет у Західному світі, є седентним способом життя і нездорові дієти.
У жовтні 2007 року Гале Беррі оголосив, що вона вже не була залежною. У світі науки і лікарів ще не можна пояснити, чому Holly не має віку і без ін'єкцій інсуліну.