342
Кокосова олія
Один ранок, доктор Перрікон, провідний лікар в геронтології на Good Morning America, розповів про Nutrigenomics. Nutrigenomics - наука, яка вивчає взаємозв'язок між їжею, ми їсти і її вплив на наші гени.
Найяскравіша інформація, яка була відкрита, полягає в тому, що ви можете змінити експресію гена. Красива цікава тема. Перрікон розповів про запобігання старіння і його улюблених продуктів з анти-старінням, протизапальними ефектами. Що дійсно вражає мене. Починався з зеленого чаю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Другий продукт обраний? Кокосова олія!
Я хочу сказати вам, я прочитав багато про кокосове масло. Дуже корисно для нас. Ми часто використовуємо наші десерти. Але намагайтеся переконувати людей, які не знають, що це не завжди легко. Так, коли відомий лікар на національному шоу говорить про те, як кокосова олія корисно для нас, я роблю застібку з радістю, як тільки коли навіть на першому каналі російського телебачення, вони нарешті вирішили розповісти правду про молочні продукти для всієї країни.
Ось що Др. Перрікон говорить про кокосове масло: Кокосова олія – це «здорова» олія, висока в насичених жирних кислотах. Є багато видів рослинних і тваринних олій, які багаті жирними кислотами тривалого часу (LCFAs), але кокосова олія є унікальною, тому що вона багата жирними кислотами середнього розміру (MCFAs). Чому так важливо? Оскільки MCFAs є джерелом живлення та енергії. Вони не тільки легко поглинаються і обробляються тілом, але і мають такий фантастичний ефект, як стимулюючий обмін і, в результаті, зниження ваги. Крім того, кокосова олія може допомогти при зниженні холестерину і ризику інфаркту, поліпшення стану при діабеті.
Олія кокосова дуже сприятлива для імунної системи, вона має антимікробні та протигрибкові властивості завдяки високому вмісту лаурової кислоти. Кокосова олія впливає на щитовидну залозу і активізує обмін речовин, швидко спалює жири на животі.
З усіх цих корисних властивостей органічне нерафіноване кокосове масло повинно бути присутнім у вашому раціоні.
Після систематичного вживання йогурту з бактеріями кишечник залишається в тому ж стані, як і раніше.
«Ваша їжа повинна бути вашої медицини». Хіппократи