389
Відомі вегетаріанці Kim Basinger
З інтерв'ю з акторкою
Коли ви приїжджаєте додому, ви не зробите смажену курку, сувору вегетаріанську?
- Я ніколи не дуже сподобалося м'яса.
Я, коли я був дитиною. Але ніколи не в моєму житті я можу отримати гарячу собаку в роті, дно світу.
Я скажу вам один день, чому це страшна історія.
І я не можу стояти погляд на гарячу собаку, я не хотів би, як вона виглядала і період. Все було знезараження.
Ух, я сказав, що. (Різдвяні)
Можливо, ви можете пояснити це для мене. Багато вегетаріанців кажуть, що вони хворіють на смак м'яса.
Чому, то, коли я дивлю всі види вегетаріанської продукції в супермаркетах, є м'ясні замінники.
Складання м'яса за зовнішнім виглядом і смаком?
- Ви знаєте, це смішно. Я не люблю носити штучне хутро, тому що я не схожий на те, як виглядає хутро.
Я не знаю, якщо я носила тварину. Ви знаєте, що я маю на увазі? Я просто не схожий на те, що він виглядає.
Є мільйони вегетаріанців, які люблять м’ясо.
Але для деяких етичних і моральних причин вони воліють виключити його з їх раціону і їсти підробку м'яса. Бр-р-р-р
Я дуже їсти всі овочі в світі, ніж сидіти на подяки з індичкою-подібною вегетаріанською стравою на ній.
Я не відчуваю себе погано. (Пауза)
Я хочу показати вам свою дочку.
- Який?
до Якщо ви хочете побачити її, звичайно.
до Ні, ви отримали мене неправильно. Це буде чудово бачити її. Я просто знаю, як захистити вашу дочку від цікавих очей, тому я дивився.
до Тут немає фотографів. Ми повністю захищені.
(Відвідання Ірландії, розмова відновлюється. й
Я знаю, що не тільки ви поповнете експерименти тварин, але ви також боротися, щоб тримати слонів з картини.
- Так, я приймаю його дуже серйозно.
до Як зробити це? Чи є ви лобіювання політиків або ви натискаєте власники цирку?
Єдиний спосіб, щоб досягти людей, таких як ви. Я можу допомогти деякі організації, які я є членом. Але я не знаю про це.
І вся слонова кампанія дуже близько до серця.
Захищаючи одну річ або іншу, ви отримаєте стільки бамп, Кім. Журналісти не говорять про Ваше ім’я.
- Ви абсолютно право. Щось цікаво, де люди можуть отримати стільки інформації.
Я ніколи не зустрівся, не знаю їх, і вони забрали мене і боляче мене. Вони сором'язливі, як курчата - комори реальні.
Я не знаю, чому, але я сумний, і я відчуваю себе шкода для таких журналістів, а не сердитися з ними.