597
Я хочу піти в Чорногорія
Чорногорії можна сміливо назвати планетою Земля в мініатюрі - так це невелика країна на півдні Балканського півострова різноманітна в красі її природи.
У ній є все: снігокопчені вершини гір, азуре Адріатичного моря, гірські озера, шумні водоспади, приглушені ліси, каньйони швидкого річок. Ця країна є для тих, хто втомилися від пустелі і суєти великих міст, ніхто не поспішає в будь-якому місці - приморських містечках, що панують в тіні гір, котів на пірсах лізили згорнулися в очікуванні свіжого лову, рибальські човни пливуть на прозорі хвилі Адріатики.
МиВеб-сайт Я впевнений, що в Чорногорії ви знайдете особливий стан спокою, відновити порядок у вашій голові, залишаючи тільки найкращі думки, з яких легко і радісно душу, адже неможливо садити в області, повною з такою казковою красою.
Світанок на узбережжі бухти Котора. У понеділок вранці буде гарно виглядати, якщо це починається тут.
р.
Всі відтінки зеленого в літній палітра Дюрмітора національного парку.
Пиріг серена міста Пераст.
Чужий пейзаж озера Девіл (Vražje Jezero).
Лабіринт вулиць приморського міста. Загубити тут легко, але приємно.
Острови св. Георга і Богородиці на скелі в серці бухти Котора.
520790 Р
село втратило в горах півночі.
Така парковка на узбережжі Чорногорії частіше, ніж звичайна.
р.
Навіть погана погода до цього краю обличчя: дощовий день на острові Скадар.
Чорногорія є реальною країною! Не існує такої речі, як «домашня тварина»: якщо кішка знаходиться на вулиці, то вона поширена і піклується про всіх мешканців.
Муссель ферми біля міста Пераст. Муссельс, звичайно, буде їсти, але вони обов'язково пощаститься виростити в таку красу.
У степу і дикої області на півночі країни можна пройти десятки кілометрів без зустрічі однієї особи.
Невеликий дощ відбивається в водах Чорного озера.
р.
Готель St. Stephen Island на узбережжі Адріатики.
Лазурні води річки Тара.
Автомобільний міст Дюрдевіч через річку Тара. Ті, хто боїться висоти, краще не подивитися тут - висота мосту становить 172 метрів, і під ним є горж і швидкі води річки.
Озеро Трновацьке у формі серця. Навіть природа визнає любов цього невеликого, але дуже різноманітного і красива країна.
Джерело: lonelyplanet, newmontenegro
Попередній перегляд: Леонід Тіт
Я хочу Румунія.
www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/hochu-v-rumyniyu-807210/
У ній є все: снігокопчені вершини гір, азуре Адріатичного моря, гірські озера, шумні водоспади, приглушені ліси, каньйони швидкого річок. Ця країна є для тих, хто втомилися від пустелі і суєти великих міст, ніхто не поспішає в будь-якому місці - приморських містечках, що панують в тіні гір, котів на пірсах лізили згорнулися в очікуванні свіжого лову, рибальські човни пливуть на прозорі хвилі Адріатики.
МиВеб-сайт Я впевнений, що в Чорногорії ви знайдете особливий стан спокою, відновити порядок у вашій голові, залишаючи тільки найкращі думки, з яких легко і радісно душу, адже неможливо садити в області, повною з такою казковою красою.
Світанок на узбережжі бухти Котора. У понеділок вранці буде гарно виглядати, якщо це починається тут.
р.
Всі відтінки зеленого в літній палітра Дюрмітора національного парку.
Пиріг серена міста Пераст.
Чужий пейзаж озера Девіл (Vražje Jezero).
Лабіринт вулиць приморського міста. Загубити тут легко, але приємно.
Острови св. Георга і Богородиці на скелі в серці бухти Котора.
520790 Р
село втратило в горах півночі.
Така парковка на узбережжі Чорногорії частіше, ніж звичайна.
р.
Навіть погана погода до цього краю обличчя: дощовий день на острові Скадар.
Чорногорія є реальною країною! Не існує такої речі, як «домашня тварина»: якщо кішка знаходиться на вулиці, то вона поширена і піклується про всіх мешканців.
Муссель ферми біля міста Пераст. Муссельс, звичайно, буде їсти, але вони обов'язково пощаститься виростити в таку красу.
У степу і дикої області на півночі країни можна пройти десятки кілометрів без зустрічі однієї особи.
Невеликий дощ відбивається в водах Чорного озера.
р.
Готель St. Stephen Island на узбережжі Адріатики.
Лазурні води річки Тара.
Автомобільний міст Дюрдевіч через річку Тара. Ті, хто боїться висоти, краще не подивитися тут - висота мосту становить 172 метрів, і під ним є горж і швидкі води річки.
Озеро Трновацьке у формі серця. Навіть природа визнає любов цього невеликого, але дуже різноманітного і красива країна.
Джерело: lonelyplanet, newmontenegro
Попередній перегляд: Леонід Тіт
Я хочу Румунія.
www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/hochu-v-rumyniyu-807210/