438
Жінка повинна бути одружена.
Жінка повинна бути одружена. Це те, що великий брат сказав їй дочкам, і тим до неї. Якщо жінка давно не одружена, її репутація може бути пошкоджена. Жорстке, що станеться: будуть любителі і фліртація. Флірт неприпустимо. А любителі страшні. Тому вам потрібно одружитися, подбати про чоловіка і жити з ним все життя.
Якщо щось погано буває, почекайте три роки і знову одружитися. До початку фліртації. А Тітка Наташа, вдоволений, загиблий протягом трьох років і одружений. Я зустрів гідний і гідний професор і влаштував весілля: як не весілля? У світлій сукні з букетом лілій, з блондиновими локони. І в цілому всі жінки в сім'ї, крім мене, високий, тонкий, блонд переважно. З блакитними очима. Брунейльдс. Поблизу знаходиться сірий професор.
І прийшов до кафе. Вся сім'я тут. І дві неприємні жінки, так повні, трохи похилого, з кучерявим коротким волоссям, стояв і обговорювалися Тітка Наташа. Я не знаю. Але я зробив. Як один з інших з отрутою в голосі сказав, що він був приступним до весілля. І одягатися так. І наречена добре більше 40, що вона є.й У цьому віці немає нічого, щоб показати і влаштувати весілля. В цілому наречена виглядає погано. Я повинен носити світле плаття в моєму 40-ті роки!
Я з радістю ступила в і сказав: Тітка Наташа була 68. вона не виглядає добре, вона? Зазвичай набагато краще. У джинсах і светрі вони краще підходять. Сукня насправді трохи старе. Жінки були зміщені і залишалися в бочку, намагаючись не дивитися в дзеркалі, велике дзеркало в залі. Хоча це не шкідливо для них виглядати там. І подумайте про те, хто виглядає погано на чужому весілля. . й
Автор: Анна Кирянова
Попередній перегляд: Мосфільм Фільм Концерн
Сайт: www.mosfilm.ru