Щиро вітаємо вас з дружиною?

Одружена або робота? Здається, що не заважає іншим ... в теорії. Але на практиці молоді дівчата хочуть змащувати набагато більше, ніж порка над книгами і наклеюванням, як кажуть, граніт. Багато жінок отримують всі переваги від своїх чоловік. Ось чому і йВеб-сайт публікує статтю, яку ви хочете друкувати та повісити на стіні в кожному університеті, поряд з графіком.

Я думав, що дуже важливо, щоб одружитися. Це теж навчання, звичайно, але це просто, щоб зробити перед шлюбом. Ми вирощували погляд на старших дівчат. Деякі були красиві, приготовані добре, приготовлені для себе і близьких дітей. Вони змогли одружитися досить швидко практично відразу після школи, мати дитину, потім другий. Указом указу, припуску, потім - деяких номінальних положень няні в дитячому садку, щоб діти були прийняті. Де можна і не працювати належним чином, чисто зауважити в заяві. Чоловіки привозили зарплати, дали авто і пальто. Коли ви навряд чи відкриєте очі на шість, бо до чотирьох вирішили дифугу, і ви отримуєте холод на зупинці, хочу ставити на думку, що хтось взяв і дав машину.

Перша робота була легше, а гроші почали. Не для шуби, звичайно, але вона була товстою. Але ви все ще повинні отримати на самому початку, сидіти в кублі весь день. І ті, хто виявився, щоб бути більш алгією, продовжують дивитися шоу в домашніх умовах, попиши свої нігті в салоні кожен тиждень і отримати їх пальто і автомобілі не на кредит, але тільки з нагоди свята.

Однак я не скажу, що вибір шляху роботи був таким вибором. Немає одного приходу на білу конюшину, що пропонує ручку, серце або зарплату. Якщо ви хочете їсти, ви йдете на роботу. Якщо ви хочете їсти краще, ви навчитеся одночасно. І хоча ви почуєте лунки порад, що «не одна потребує катованих офісних щурів» і «поклоніння жінки – бути красивим і будь-яким чоловіком», і ви все одно повинні платити за квартиру зараз, не чекаючи успішного шлюбу.

Першу рекламу сталася коли друга, одна з одної «щасливої» розірвала чоловіка. Розлучення було важко, крім того, що меблі не пилилася. І пішов мій чоловік, щоб побудувати своє нове щастя в абсолютно різних сім'ях. Пробити Як мені сказати? Не дарма, між нами. І за п'ятнадцять років в шлюбі не було красивого. І життя є одним, як для нього, так і для неї. Я хочу жити з кимось іншим, хтось кохав.

Ви коли-небудь бачили жінку, щоб працювати вперше в сорокі? Більше, ніж ви думаєте. По-перше, вони полюбляють навколо друзів, які були дуже прихильними під час розлучення, лякування на плечі і говорячи: «Дуже, Надія, розумна жінка, ви не зникнете!» Далі вони інтерв'ю для посади менеджерів ювелірних салонів і дорогих бутиків. Потім вони йдуть адміністратором до найближчого фітнес-клубу, нібито протягом декількох місяців, щоб сидіти цю темну смугу. Після місяця вони розуміють, що вони повинні зробити їх краще, щоб управляти все не гірше, ніж молоді дівчата, щоб не бути продані звідти.

Інші тримають шлюб живим. Незважаючи на те, що вони стругані на плечі, як Nadek, вони, як правило, повинні бути прикопані про свої шанси. Поява про те, як соромно давати дівчатам половину свого віку ідеальний, чистий резюме, погоджуючись на будь-які умови для збереження шлюбу. Вони закривають очі, щоб зрадити, попадання і приниження. Про «ми», «лову» і «заради дітей».

Іноді не було чоловіка. Так само якось трапилося, що це коханець, то друзі, потім частково робота з друзями, а потім батьки, після чого квартира виявилася в оренду і піти в Балі, відкинувши руку на борти і програти. А потім раптом квартира перестала коштувати свої тисячі доларів, батьки старіли, і вони приймають когось ще для пилоподібної роботи.

Я не писав це, щоб не зволожувати жінок. Нехай всі вони будуть добре: чоловіки люблять і багаті, сонце в Балі продовжує близати, а великогабаритні квартири досить для кращих гостьових будинків біля моря. Але хто зараз лікує над блокнотом і хоче відправляти всі ці дослідження, кар'єру і дисертацію на дамську матір, візьміть свій час. У Вашому житті буде багато разів, коли ви зможете відправляти нелюблені чоловіки, ідіотні боси, гістеричні сусіди і цілі країни з їх режимами. Як це зробити не через знайомства і посту, ані навіть через видатний талант. Знайдіть те, що вам подобається, і стати кращим спеціалістом в цьому бізнесі. Довгий, це важко. Ви будете відлякуті і відвертатися тим, хто отримує користь від вас слабким і залежним. Але ви можете зробити це, дійсно.

І, таємно, робота не заважає вам мати сім'ю, дітей, бути красивими і близькими.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное