Вітамінна бомба! Вирощування водної пригоди в домашніх умовах

р.

Вітамінна бомба! Вирощування водної пригоди в домашніх умовах

Салат «Крес» – вітаміни зимової краси! 2013-01-26, Автор: Анастасія Звісно, таке диво, як водяна пригода їсти в будь-який час року. Але в зимовому і ранньому весняному періоді, делікатна і ароматна зелень водного вогнища може стати чудовим вітаміном опори - а також морськими водоростями, які ми говорили про нещодавно. Вражаючі салатні паростки мають змішаний смак. Хтось схожий на гірчицю, хтось вважає, що він виглядає як хрін або редь. Але гострий, гострий, злегка гіркий, гострий смак і запаморочення аромату водного напою не залишає нікого байдужим. Я просто люблю його! Ви можете придбати в багатьох супермаркетах. Але головна краса цієї невибагливої зелені полягає в тому, що це ще простіше купити насіння водяної кухні і вирощувати її в умовах міської кухні! Є кілька видів салату з водяним смаком. Є сіно і цільнолисті - це різновиди з великими, погано виражаються або ціле листя. Вони підходять для посадки в країні. Ми також зацікавлені в кучерявих водах з сильною міцною листям, яка ідеально підходить для проростання в домашніх умовах і дуже швидко дозріває. Посів можна купити як в спеціальних магазинах, так і в підрозділах насіння в багатьох супермаркетах. Насіння каштану дуже швидко проростають. Якщо ви залите їх ввечері водою, то вранці ви отримаєте смачні пороги, повністю готові до застосування (як на фото 1 нижче). Проростки покриті стрункою оболонкою і це може не порадувати всіх. Але якщо додати їх до салату, то зовсім не відчувається. Ця структура дозволяє не додавати масло до салату, як створюється приємна консистенція «сухе». І для того, щоб отримати зелену масу водовідштовхувки, потрібно невелику пластикову ємність для покриття шаром бавовняної або просто паперової серветки. Залийте воду. Насіння посипати в щільний шар 2-3 мм

А вже через 7-10 днів ви отримаєте салат з водянки на підвіконні - зелені і дуже смачні паростки, які перетворять найпростіший салат в справжню корисну делікатність! Щоб зробити все роботи, важливо дотримуватися тільки 2 правила: рясна постійна волога і щільний шар насіння для проростання. Якщо насіння висохнуть, зелені пагони не будуть рости. Якщо шар насіння не щільний, його не вдасться виростити товсту зелень. Я експериментував з вирощуванням води - Я спробував посадку в грунт і на бавовняних дисках, а на шарі паперових рушників.

Але найперспективніший, з точки зору, метод - це використання губки для миття посуду! У цьому випадку насіння 100% застрахують від висихання!
Корисна властивість водної пригоди відомі людям з давньої Греції і її історії не менш багата вітаміном і мінеральним складом. Хіппократи сам зауважив, що водний стрес повертає життєдіяльність до хворого і очищає кров. Велика кількість каротину, яка входить до складу водної пригоди, робить її харчовим продуктом незамінним для збереження краси і молоді. Крім того, салат з водовідведення містить майже всі вітаміни групи В, вітаміни Е, С, К, Д, РР, мінерали, такі як фосфор, кальцій, магній, сірка, залізо, йод... Плюс - білки, ефірні олії, натуральні флавоноїди - справжня природна аптечка. Офіційна медицина рекомендує в тому числі водний стрес в раціоні для профілактики очей і раку. У народній медицині використовується як відновний, бактерицидний, протизапальний агент. Корисно для жінок, які використовують водяний стрес через його очищення і омолодження властивостей. Чоловіки - для підтримки чоловічої потужності. І абсолютно все - регулювати роботу органів травлення, поліпшити склад крові і підвищити стресостійкість організму. Рецепти з салатом з водяною кришкою - виключно сира рослина. Використовується в основному в свіжому вигляді. Так як в будь-якому іншому, зеленню, звичайно, втрачають частку левів корисних властивостей. Але для того, щоб насолодитися всіма перевагами води, не варто стати сирою їжею. Вражаючий салат може стати відмінним приправом для багатьох традиційних страв - сміливо додавати його до звичних бутербродів і салатів, м'яса, риби або м'яса в супи і гарні страви. Але навіть якщо ви далекі від сирої їжі, не заперечуйте себе насолодою і варіть, наприклад, такий сирий салат з водієм - я впевнений, що ви будете радувати! Не забувайте, що омолодження і лікувальні властивості водного напою також проявляються в зовнішньому застосуванні. Олія водовідведення допомагає вирівняти колір шкіри, гладкі зморшки і лікувати різні висипання. Це масло можна знайти в аптеці, і можна приготувати самостійно. Для цього 1 частина насіння дробиться в кавовому подрібнювачі залити 2 частини рослинної олії, наполягати протягом дня, процідити і використовувати, наприклад, для масажу обличчя. Є також багато рецептів для домашніх масок для обличчя з водонагрівачем і добавками, в залежності від типу шкіри - олії, меду, лимонного соку та інших. Я дуже любила ідею приготування косметичного льоду від водяної води. Для цього необхідно вбити в блендері водяний і лимонний сік до однорідної консистенції. Залийте в льодяні форми, заморожуйте і протріть шкіру вранці. П.С. Я сподіваюся, що ця стаття надихне вас використовувати водяний стрес для молоді, краси та здоров’я. А «для десерту» – це ціле питання Мс. Малишева про унікальні властивості чудового салату з водного напою, який розповідає про свій неповторний спосіб.