Чи не їсти м'ясо для спортсменів?

Сьогодні, найпопулярніше питання в галузі харчування і спорту: можна накачати без вживання м'яса? Поговоримо про те, чи можна прискорити процес росту м’язів без м’ясних продуктів.

Ви можете розповісти про цю тему довго і довго. Я починаю з найважливішого – особистий досвід. Чому? Тому що є багато думок, як з точки зору сучасної і традиційної медицини, які рекомендують вживати м'ясо, так і з простих людей. Як писати і сказати, що важко жити без м'ясних продуктів, він не отримує певних поживних речовин, амінокислот та інших необхідних елементів для життя організму людини. З іншого боку, є група людей, які не їсти м'ясо і доводить протилежну: людина відновлює, отримує всі необхідні речовини від рослинних продуктів і людина не потребує м'яса в цілому. Моя особиста думка полягає в тому, що не потрібно сперечатися і сперечатися про це. Кожна людина є індивідуальною, кожна людина має власну роздільну здатність, і кожен повинен розуміти себе, чи він потребує його або ні.

Після того, як я зробив вибір для себе, і більше 2 років я не споживав м'ясні продукти на всіх. Я вже давно їсти тільки свіжі продукти харчування. Багато людей називають сирими їдалками. Я їсть свіжі продукти харчування, які я їсть протягом років, навіть більше, ніж я не їсти м'ясо. Чому не їсти м'ясо? Дуже просто! Не для етичних або гуманних причин, коли тварини загинуть. Я не їсть м'яса, тільки тому що я не хочу завдати шкоди здоров'ю.

Згодом, через деякий час я почав думати про те, що, дійсно, тварини так само люблять, вони розуміють, любов і не хочуть втратити свого роду. Але на початку моєї поїздки без м'яса, це просто експеримент. І ви повинні ретельно експериментувати. Тому, часто, коли ви перестаєте їсти м'ясо, деякі люди хворіють. Чому це відбувається? І чому я рекомендую не відмовляти категорично і відразу, але провести експеримент? Так ви можете спробувати і зрозуміти, що не їсти м'ясо. УВАГА! Важливо розуміти, які продукти харчування їсти, ніж замінити м'ясні продукти.

Є багато прикладів, коли вегетаріанці хворіють, даючи м'ясо. Але чому? Коли людина перестає їсти м'ясо, він пішов з почуттям голоду, він відчуває, що він відсутній щось. На психологічному рівні виникають такі почуття. Виявляється, що людина постійно хоче заповнити шлунок. Природно, людина, яка не знає, не розуміє основи правильного харчування, не розуміє класики дієтологічних дієтологів, починається, прощення бангону, «все в рядку: солодка, борошно, шоколад і т.д. Тіло ще більш шкідливе, ніж при їсти м'ясо. Тому, шановний читач, дуже важливо підходити до питання правильного харчування, особливо вегетаріанства, поступово і систематично, без вболівальника.

І для любителів м'ясних страв існує простий правило: якщо ви їсти м'ясні продукти, не змішайте їх з вуглеводами, з'їсти багато зелені. Якщо ви їсти м'ясо, ви повинні принаймні відмовитися від свинини. Залишайтеся на птиці, але не їсти свинину і зменшити кількість яловичини. Якщо їсти м'ясні продукти, поєднайте їх тільки з овочами та окремими злаками з м'яса. Це простий правило, який допоможе кожній м'ясній муфті завдати шкоди організму менше. Я завжди кажу вибрати краще з найгірших.

На прикладі з персонального досвіду є більш доступним і реальним. Так давайте мені розповісти вам історію. Коли я припинив вживання м'яса, я почав втратити м'язову масу. Так! Я почав схуднути, маю певну кризу, психологічну дисбаланс. Але це океї. Чому? З того часу я не повністю розумію харчування, і навіть зараз я не повністю розумію, бо до цього дня я отримав нові знання. Щодня я приготував себе до самоосвіти. Додайте мені приклад. Як дитина не знає, як правильно харчуватися. Після 10 років він має певні знання, після того, як ще 10 років людина може стати дієтологом або лікарем, або спеціалістом в будь-якому полі, пов'язаному з дієти і харчуванням. Висновки: Щодня нам необхідно дізнатися щось нове. Потрібно читати літературу, яка розширює ваші горизонти, спілкуючись з успішними людьми, відчувати необхідність подальшого зростання.

І, тим не менш, назад до конкретного питання: як побудувати м'язи, як зберегти вашу фізичну форму, як не схуднути без вживання м'ясних продуктів? Головна Необхідно їсти багато рослинних продуктів, які містять багато рослинних протеїнів, в більшій мірі вибрати зелені продукти, багаті амінокислотами. Ви будете мати багато питань про це твердження, багато критики і коментарів про те, що білок тварин відрізняється від рослинного білка. Я погоджуюсь з цим. Розкажіть мені, що таке білок? У школі всі дізналися, що це спіраль, що складається з набору амінокислот. Коли білок надходить до нашого тіла, він зламаний в амінокислоти. Не дайвінг в біохімію і кидати пил в очах інших, які не розуміють це. Поговоримо про практику. Для більш ніж 2 років я не їсти м'ясо і вдалося отримати м'язову масу. Так, я сухий, у мене немає зайвого жиру, його відсоток мінімальний. Я закінчив зважування більше, ніж коли я їсти м'ясо. Я отримав цей результат виключно на рослинній і свіжої їжі.

Які продукти все ще потрібно споживати? Відповідь багато.
Перше місце - це багато зелені. У моєму раціоні міститься велика кількість зелені, хлорофілу, хребта, петрушки, олівець. Чим складніше взимку, крім того можна виростити на підвіконні. Можна їсти багато фруктів в цей час році. Так, вони не містять стільки вітамінів, як влітку, але все ще заповнюють організм поживними речовинами.

Виноград. Сорт злаків дуже великий. У першому місці - гречана, не смажена. Педра багата вуглеводами, білками, це зерно, що корисно для спортсменів: містить багато калію, який корисний для серцево-судинної системи. Рис - їсти його сирим, не відшліфувати. Також корисна каша з ячменю, вівсяного. Oatmeal дуже смачний, якщо ви вперше замочуєте в кефірі. Спосіб приготування всіх злаків простий: не варити! Замочіть крупи, прогрівайте їх, не відварюючись, щоб потім кашу настояли протягом 10-15 хвилин. Це ідеальний сніданок для мене.

Горіхи: горіх, кешью, мигдаль, лісовий горіх. Я люблю всі види.

Насіння. Я їсть насіння соняшника, насіння гарбуза, а в першу чергу я маю насіння льону. Чому вони? Оскільки у них є багато насичених ефірних жирів: омега 3, омега 6; багато білка, які в його структурі дуже близько до людського білка, тому легко поглинається.

Продукти бджільництва. В будинку немає цукру. Ніколи не їсти цукор. Я їсть меду, пилку і королівський желе. Це справа для мене, смачна штука. Я отримую високий і задоволений від цього: bee продукти не тільки смачні, але і корисні! Так, багато строгих веганів тепер переповнять проти мене, що відходить від бджіл і т.д., але це мій вибір і в даний момент у мене є це думка, що я думаю правильно (не може бути різним в майбутньому). Не їсти тільки м'ясні продукти і свіжі продукти харчування.

Фрукти. Я їсть їх щодня.

Овочі. В'яжемо багато капусти, листя салату, помідори, огірки, морква, буряк. Всі види овочів. Рекомендації: якщо ви впевнені в природній якості продукції, використовуйте їх разом з шкірою. Це стосується як овочів, так і фруктів. Ми знаємо, що це в шкірі, яка містить велику кількість всіх речовин, необхідних для людини. Фрукти і овочі містять велику кількість волокон. Особливо для спортсменів дуже важливо споживати велику кількість волокон щодня. Волокно - найкращий помічник у очищенні кишечника і тіла в цілому. Таким чином, емінентні спортсмени, культуристи, силовики і ті, хто займається спортом харчуванням споживають багато клітковини, натуральних продуктів, а також спортивне харчування крім звичайного.

При запиті, якщо я їсти спортивне харчування, будучи свіжим вегетаріаном і вегетаріанським, відповідь немає, до цього часу я не використовував його. Я зробив без нього. Я кажу більше. Багато років тому, коли я був молодий і недосвідчений, я не розумію правильне харчування, я був просто спортсмен, який ate Функціональна їжа, проста їжа. Але досвід є корисним, і ми повинні застосувати його в нашому житті. Сьогодні Я займаюся виробництвом спортивного харчування і, звичайно, коли я почав цей бізнес, почав використовувати спеціальні продукти для спортсменів, але тільки власне виробництво, звичайно. Це не синтетичні препарати, але виключно натуральна сировина.

Короткий зміст. Після експерименту я прийшов до висновку, що без м'яса я відчував краще, без м'яса я відчував краще. Я хотів би жити, простіше подорожувати. Коли я м'ясний, я мало енергії. Це пов'язано з тим, що коли засвоюється шматок цієї речовини, наше тіло потрібно витратити величезну кількість енергії. Крім того, ми всі знаємо і довели, що близько 30% м’яса в нашому кишечнику не всмоктуються, він гниє. Згідно з тим, що процеси рефлексії повинні бути пригнічені тим, що наше тіло намагається впоратися з ним, витрачаючи ще більше енергії. Виявляється, що наше тіло направляє всім своїм ресурсам, щоб впоратися з м'ясом. Чому я хочу, щоб? Не потрібно. Я повинен енергії подорожувати, жити і насолоджуватися. Мені потрібна енергія, щоб навчатися, і застосовувати фізичну активність у мене є багато, тому що я роблю різні області: намотування, біг, велосипед, тренування і аматорські бойові мистецтва. Я йду в тренажерний зал. Для мене важливо загнати енергію, тому не їсти м’ясо.

Нарешті, я хотів би відзначити, що, на жаль, багато стали критиками і вечерями. Алас, ті люди, які з'їдають м'ясо критик, вегетаріанці, вегетаріанці, плодові їсти і навпаки. Ті, хто не їсти м'ясні продукти дуже сердитися з м'ясом. Я хірургію всіх не засвідчувати ситуацію, не сердитися людям. Будьте розумні і рано чи пізно люди зроблять свій вибір і стати свідомим. Ми повинні любити, ми повинні поважати кожну думку, а потім наш світ змінить для кращого.