465
Про Михайла Григора.
Михаїл Грегер – медичний лікар, автор та міжнародно визнаний професійним лектором з харчування, безпечності харчових продуктів та громадського здоров’я. У багатьох університетах та симпозіумах, в тому числі в Університеті Колорадської конференції з питань Всесвітньої справи (CWA), Національних інститутів охорони здоров’я (NIH), а також Міжнародного саміту на Авійській Інфліензі. До Конгресу США запрошували експертний свідок про захист Oprah Winfrey у відомому «Аграрному дискредитацію» (при США виробники яловичих яловичих плодів призупинили Oprah Winfrey та Howard Lyman над заявами про м’ясо).
За останні наукові публікації в Американському журналі профілактики лікарських засобів, Міжнародному журналі з безпечності харчових продуктів, харчування та охорони здоров'я громадськості, а також в журналах Біобезпека та біотероризм, критичні відгуки про мікробіологія, здоров'я сім'ї та громади, доктор Грегор досліджує вплив промислової тваринництва на здоров'я громадськості.
Доктор Грегор - фахівець з клінічної медицини та засновник Американського коледжу способу життя та медицини. Він розповів про здорове життя, де він пропагував останні лекції з харчування, і був відзначений, щоб навчити частину курсу з харчування пана Куліна в Кунклі. На NutritionFacts.org можна знайти видання Dr. Greger.org.
Два останні книги Грегера – птах Флю: Вірус нашої інкубації та карбофобії: Стратегічна правда про Малогабаритну Манію. Доктор Грегор – випускник аграрного факультету університету Корнель та університетської школи медицини.
Всі заробітки лікаря з книг, DVD-дисків та лекцій проходять благодійну діяльність.
Харчування, захворювання та ілюстрація д-ра Михайла Григора
Сира їжа - проста і ефективна система загоєння організму