Як один раз хворий і фізично знебочений людина стала всесвітньо відомою супер-кінекцією спортсмена

Річард Рол є одним з найважчих і фізично навчених людей на планеті, всесвітньо відомого спортсмена, який колись мав серйозні проблеми здоров'я. Непристойний спосіб життя, наркотики і тверді напої подали хлопця в стаціонару. Чоловіча нестабільність, порції медикаментів і звичний спосіб вживання їжі додають в масу 25 кілограмів, а в ногах недостатньо міцності для сходження сходів без болю. На своїх фортеках Річ був психічно готовий до інфаркту, а радикальні зміни способу життя стали єдиним способом боротьби за щасливе життя.

Важко вірити, що один раз хворий і фізично ослаблений Багатий Рол стає всесвітньо відомим супер-ендуратним спортсменом 2010 року, один з двох переможців, які успішно завершують маршрут через п'ять основних Гавайських островів під час змагання з триатлону. Неважко вірити, що Багатий вал дає свої спортивні досягнення до дієти на основі рослин. Він каже:
«Не м'ясо, не грам м'яса птиці або риби, без яєць, все і завжди тільки рослинне і все. Це де я жив і поїзд. Що я зроблю. І що робить мене успішним. й
сьогодні, Багатий Ролл, успішний оздоровчий тренер, популярний письменник, чоловік і батько чотирьох дітей, джерело натхнення і приклад маскулінності для багатьох, ділиться своєю історією відновлення і успіху.
Я вегетаріанський (зберігаю тільки рослинні продукти). І я супер-кінець спортсмена, що означає, що я бігу за витривалість, не швидкість. Веган просто не може бути спортсменом, і навпаки. І я хочу сказати, що це загальна нецензія. ?
Але де ви отримуєте білок?
«Не в день йде, що я не просив цього питання. Якщо я отримав долар, коли я відповідав його, кожен в сім'ї буде їздити Тесла.

Більшість веганів це дратує. Підготовки до «боротьбою», вони займають оборонну позицію і чекають на неминучі атаки на травневі свята. Тому що їжа є своєрідною системою вірування - регулюйте, як релігію або політику - емоції працюють високо. Перед тим як блінк, стрілки будуть літати в обох напрямках. У розмові перетворюються дебати, які дуже часто звикають. Це нескінченний, безперечно непродуктивний коло-питання, що змушує кожну сторону стати ще більш глибоко вкорінені в прийнятий собачі ніколи не приносить конструктивних результатів.
І я дуже не схожий на те, що більшість загальних суспільних думок веганів є неприємними людьми. Я віддаю перевагу по-різному, і я вітаю питання. Якщо я запитаю про щось, я вірю, що реальний інтерес є запорукою продуктивного діалогу.
Ми живемо в суспільстві, де люди свідомо розгадані в думки, що м’ясо та молоко є єдиним цінним джерелом раціонального білка. Без достатньо білка тварин, не можна бути здоровими, нехай наодинці вправи. Білок, білок, білок - чим більше, тим краще. Якщо ви є професійним спортсменом або лежачи на дивані весь час, цей принцип так глибоко вкорінений в нашій колективній системі вірування, яка не обмежує його законність.
Але, через мій перший досвід, я прийшов до висновку, що цей загальний підхід про білок на кращому місці, якщо не повний леж. Здійснено інформаційну кампанію, спрямовану на інтереси сільськогосподарських виробників. Промисловість тваринництва витрачає величезну кількість грошей на рекламу, щоб переконувати громадськість, що ми абсолютно повинні ці продукти, щоб зберегти дихання повітря. Міф тваринного протеїну не тільки на основі лежить, вона вбиває нас, даючи нам їсти від заводів і ферм, наповнених гормонами і пестицидами, низькими в клітковині і надзвичайно високими в насиченому жирі. Я впевнений, що така дієта дійсно сприяє епідемії серцево-судинної патології — 1 вбивця у світі — і багато інших недуг, які роблять свою країну одним з найбідніших на Землі.
Дійсно, протеїн є важливим поживним речовиною, абсолютно незамінним не тільки в побудові і ремонті м'язової тканини, але і в підтримці широкого спектру важливих функцій боділії. Але є різниця білків, отриманих від рослинних і тваринних продуктів? І скільки білків нам насправді потрібно?
Білки складаються з двадцяти різних амінокислот, одинадцять з яких можна синтезувати наше тіло. Амінокислоти, які ми називаємо незамінними амінокислотами. Технічно, наше тіло потребує певних амінокислот, не протеїн на с. Ці дев'ять незамінних амінокислот практично ексклюзивних дорогативів тваринного царства. По суті, вони спочатку синтезуються рослинами і знаходять в м'ясних і молочних продуктах тільки тому, що тварини їдають рослини.
Незважаючи на те, що «Бринг Back Butter» хістерія, яка нещодавно зацікавила кришку журналу TIME, провідні медичні вчені кажуть, що казіно і сирий білок сприяють матеріально дегенеративним захворюванням. Casein, білок, знайдений в молоці, призводить до розвитку різних захворювань, включаючи рак. А сироватка – це нічого не більше, ніж високо перероблені, низькокласні відходи у виробництві сирів — ще один деявний винахід молочної промисловості, що дозволило підприємствам створювати мільярди з матеріалу, що використовуються для відключення.
На особистому прикладі я можу сказати, що через вісім років тому я переключився до способу життя рослин, я зумів повністю ремонтувати своє здоров'я і допомогти мені не молодий тіло відчувати себе спортивним способом. По-справжньому складно, можливо, для деяких, хто вважає, що мої спортивні досягнення не відбувалися в непритомності дієтичних змін, але, як і безпосередній результат нового способу харчування і життя.
Я не тільки в цій вірі. Наприклад, дивитися відео про сильніший Патрик Бабумін, який зламав світовий рекорд для підйомної ваги, понад 1,200 фунтів — приблизну вагу автомобіля — в Торонто минулого року.
Або дворазовий чемпіон світу, бігунка і трекер Тимофій Шриф стрибки на дахах, як героя відеоігри.
І ви будете здивовані дивитися відео про спортсмена Френка Медрано - диво природи, який дотримується дієти на основі рослин. Ви ніколи не думали.
Тоді MMA / UFC винищувачі, такі як Mac Danzig, Jake Shields і James Wilkes.

Або мультиатлети Brendan Mangal, Rip Essselstyn і Ben Bostrom - всесвітньо відомі моторики, циклісти, переможці та учасники цього року забігу по Америці.
Професійний тріатлет і чемпіон світу Ultraman Hillary Biscay, який на 36 раз перевернув через залізний гонщик.
Вчимося про надзвичайних марафонах Скотта Юрека, його фруктово-навколого ментора Михайла Арнштейна та мого старого друга Ясон Лестера, з яким я закінчив Залізний триатлон на п'ять Гавайських островах. Ясон перетинав США на нозі і в даний час готує до 100-денної переправи через Китай.
Тимофій Бредлі Jr., який завоював у складі Манни Паккіо.
Ось річ. Кожен з цих спортсменів, як багато інших, розповість вам те ж саме: замість стейки, молока, яєць і сиру, оберіть білкові джерела, такі як квасоля, мигдаль, ленти, насіння конопель, спіруліна і квіноа. Навіть низькопротеїнові продукти, такі як картопля, солодка картопля і банани подарують вам багато чого.

Якщо ви не їсти нічого, але різноманітність свіжих фруктів, ви все ще не дефіцитні в білку (або навіть будь-яку конкретну амінокислоту). Незважаючи на неймовірно високі навантаження, я кладаю на тіло, цей тип дієти ніколи не викликала мені будь-які проблеми з нарощуванням м'язової маси протягом багатьох років. Я вірю, що дієта на основі рослин значно підвищує здатність організму відновлювати фізіологічно між тренуваннями. Я можу чесно сказати, що зараз, на 47, я більш здоровий, ніж я коли-небудь був, навіть коли я був світовий клас плавця в Станфорді наприкінці 1980-х років. І незважаючи на все, що ви можете сказати мені, я переконаний, що більше білка не краще. Задоволення ваших потреб і зупинення. Щодо того, як я знаю, не існує наукового дослідження, що надходження білків за необхідне мінімум (10% щоденних калорій) стимулює додатковий ріст м'язів або прискорює фізіологічне відновлення після вправ. І все ж, більшість людей, які переважно виділяють седентію, - щоб споживати три рази більше білка, як необхідний організм.

При цьому надмірна інфутація білками не тільки корисна, але і шкідлива. Більш того, є докази, що надлишок білка часто зберігається в жирових клітинах, що сприяє різноманітнню захворювань, таких як остеопорозу, рак, порушення функцій нирок і серцево-судинних захворювань.

На жаль, Прийміть цей приклад: деякі з найбільш заміщених і потужних тварин у світі – слони, риноси, hippos і gorillas – це трав'яни. І ніхто не просить їх, де вони отримують білок з. й

716782

547597