До тих пір, як любов життя в цьому світі, мелодрами завжди будуть актуальні. Миттєві зв’язки, ніжні слова та бурхливі емоції ... Кожна з нас має свою історію, але цікава для того, щоб дізнатися романтичну історію, намалювати паралелі, знайти незвичайний сценарій, який нагадує ваше життя.
Що таке магічна нитка, яка зв'язує серце? Ми не знаємо напевно. Але часто причина для всього сюрпризу.
Люблю правила і без чого
Ви думаєте, що любов є тільки для молоді? Цей легкий і мудрий фільм знову доводить, що любов не має правил, нехай тільки вікові межі. Charming Kazan Гаррі (Jack Nicholson) продовжує насолоджуватися успіхом з дівчатами в повагу віку. Ще одна пристрасть запрошує його на вихідні в заміському будинку. Але раптом на канікулах приходять тітка і мати дівчини – відомий письменник. І жарти долі не закінчуються там!
Між Небо і Земля Подібно Heaven
Яке задоволення поселитися в новому комфортабельному апартаменті! Але Давид, який став юридичним власником затишних квартир, несподівано знаходить дівчину Єлизавети в них, яка впевнена, що вона є господинею. Молода людина не чекала такого сюрпризу, тому після її вильоту він рудентно змінює замки на дверцятах. Але незабаром виходить, що для цього незнайомця немає перешкод.
Casse-tête хіно Китайська головоломка
На початку фільму головний герой Спасителя: «Мій шлях завжди був вітер.» Вони говорять, що всі події в житті об'єднані деякими секретними значеннями. І ваша довгоочікувана помилка може приступати до несподіваних скручень долі. Здавалося б, що він просто оселився, знайшов свою ідеальну жінку, з якою він зараз має два діти. Але раптом дружина повідомляє, що вона вирішила залишити з сином і дочкою в Нью-Йорк. Що скручуємо!
Мій Мама Новий Boyfriend Мій Мама Новий Boyfriend
Незважаючи на те, що цей романтичний комедія кіно не претендує на лаври глибокого мислення, він досить не торкається дотику на тему матерів і синів. Вважають, що сюрпризи подарують дорослим дітям. Але мати майбутнього ФБІ особливий агент - ліньова товста дівчинка, яка не збирається відмовитися від своїх шкідливих звичок - просто здивує сина. До речі, мама Томми (Antonio Banderas) просто незрівнянно!
Один невеликий день.
Чи вірять один одному батькам на перший погляд? Я не знаю. Їхнє повсякденне життя наповнене прагматизмом: догляд за дитиною, робота, господарські хори ... І романтичні мрії залишилися десь у далекій молоді. Але один день популярний журналіст Джек Тейлор і архітектор Melanie Parker познайомилися з док після того, як їхні діти були пізно на човні. Чи є це ще одна проблема або знак долі?
Поза «69»
Доброго дня! Вона є журналістом популярної газети, з її ф'янцем на тропічному острові, і навіть сонце, здається, світиться. Але раптом редактор інформує її, що вона абсолютно повинна літати до Таїті. Для Робіна важлива кар’єра. І тепер льотчик Quinny (Harrison Ford) запускає літак. Багато людей вважають, що вони знають, що життя в магазині для них найближчим часом. Але це дивовижна пригодницька плівка буде розбити таку впевненість в пилу.
Жирна краса Гори де прікс
У житті пригоди Ірини все відбувається легко і красиво. Вона вважає, що матеріальні цінності роблять її щасливими. І так я так згоден про ніч з мільярдером в барі. Дівчина дрочить зачарувати багату джинси, але вранці він не знаходить її. Це дійсно французька плівка займе вас у світ фліртації та фігурності. І з того моменту основні герої дізнаються правду про один одного, колесо долі перетвориться з неймовірною швидкістю.
Чорний кіт, білий кіт Crna mačka, beli mačor
У складі знаменитих скручених сюжетів режисер Ємір Кустуріка є luminary. Якщо ви хочете бачити фільм екстраваганзи, то ви приїжджаєте в потрібне місце. Покажчики багатих баронів, розумово-розмальовує гіпсове весілля, безпрецедентна бранчія, переслідування втечу нареченої Афродит, який ще сниться на зустрічі «дуже високий» чоловік її мрії. Ти ще не плутати?
Французький Поцілунок французької поцілунки
Робоча назва фільми
Кожна хвилина цього чудового фільму дасть вам нові емоції. Американський Кате ніколи не втратив її fiancés, ніколи не тече літак, ніколи не був до Парижа. Я ніколи не бачив француза, як її. Але нічого, тільки трохи терпіння, і вони не побачать один раз. До речі, чарівний симулятор Luke має саме ті ж плани. Ах, Франція!
Одружена за 2 дні Без плану
Де починається пригода? Або, можливо, більш правильне питання «з ким?» Красива жінка назвала сни Ісабела з марирингом її коханцем, яка втомилася її позування. Парадокс? Не всі. Це просто курка висить по всій жінці свого роду. І тоді дівчина вирішує роздумувати долю. До речі, крім основних персонажів, пан Шанс відмінно «програвав роль» в цій романтичній комедії. Ви не побачите своє ім'я в кредитах, але не можете помітити його наявність.
Туризм Туризм
Чудова кава для напоїв Eliza і дивиться агентами Interpol. Ось вона отримує лист... Згідно з секретним планом, дівчина повинна лише зачарувати одну просту американську. Туризм має все для великого вечора - неприховані актори, захоплюючий сюжет, море романтики, ігристий гумор. Події в незабутньій Венеції.
Прогулянка в хмарах Прогулянка в хмарах
Габаритний зображення
Любов невирішена магія, таємничий шлях в лабіринті долі. Як зустрітися? Цей хороший атмосферний фільм розповідає про довіру серця. Павло повернувся з війни, але довгоочікувана зустріч з дружиною не приносить радості. І так він йде на роботу в Сакраменто, де на шляху йому довелося стояти дівчину, яка була змащена бульйонами. Не вдалося зробити інакше. І сценарій нашої долі, за легендою, може змінити навіть одну дію.
Попередній запис: Прогулянка в хмарах: 20th Century Fox
Веб-сайт: www.foxstudio.com