Я люблю Італія просто через ...

Анастасія Гиренкова

Завтра ми залишаємо красиві Італії за короткий час і я почав пропустити її психічно. Незалежно від того, що похмілля після немислимого п'ятина вважається в Мілані від High Art of Fashion, або вологого повітря Венеції, який, здається, проникнути через шкіру, або невелику ейфорію від виконання бажань, при цьому невелика, але така вичерпана, але яскрава сумність поступово зачаровує і лупи на дуках. Італія красива в будь-якій погоді, в будь-який час року, і кожна нова зустріч дає рішення іншій таємничості, піднімає вели таємничості. «Я не схожа на Мілан, не багато бачити». Але переправивши поріг музею Ла Сфала, вдихаючи цей важкий запах сюжетів, побачивши справжні персонажі комедії Delo Arte в мініатюрних порцелянових фігурках, портретах найбільших композиторів і виконавців, які створили тут, відчував правий тон сприйняття цього міста. Театр і велич мистецтва – це вишукані слова для Мілана. І що таке рішення символів, комбінацій кольорів, деталей, аксесуарів у вікнах відомих дизайнерів! Коли ви захоплюєте ідею і рівень його реалізації. Щоб поєднувати неможливий, простий декор для відтворення типового малюнка і двох штрихів, щоб передати сутність, побудувати склад з мінімальними об'єктами. Химна до краси і реалізації снів. Венеція занурюється в світлий заєць, сьогодні ви можете вільно входити в Собор святого Марка і стояти за годину за альтанки, поруч з великим християнським святом. Візантійські мозаїки, створені Божественними майстрами. Прогулянка по каналу, вздовж мостів, вузькі вулички, серед диких, порожніх будиночків, як ніби життя залишає це місто карнавалів, веселощі зникне, є легкий дихання спогадів свята. Італія воістину країна красивих людей, щедрих, великих людей. Я не шукаю і не хочу, щоб розкрити свою таємницю, я малював тут знову і знову, і кожен раз я відкрив нову область, нове місто, я не перестаю милуватися його багатьма обличчями, його талантами, її святами.