Моя дружина бажала мене запросити іншу жінку на обід і до кіно.

Після 12 років, я захотіла мене запросити іншу жінку на обід і кіно.

Вона сказала мені: «Я люблю тебе, але я знаю, що ще одна жінка любить тебе і закохує тебе. й

Я звернулася до моєї уваги. Вдова за 19 років.

Але з моєї роботи і моїх трьох дітей потрібно мені зробити краще, я можу тільки відвідати це випадково.

Я назвав її, що ніч запросити її на вечерю і кіно.

до Що відбулося? Чи є ти? вона просила негайно.

Моя мама є однією з тих жінок, які налаштовують на погану новину, коли запізнають телефонні кільця.

- Я думав, що вам буде приємно витрачати час на мене: Я відповів.

Вона думала другу, потім вона сказала,

- Я дуже хочу.

У п'ятницю після роботи я чаю її і трохи нерва. Як мій автомобіль сповільнився зовні свого будинку, я бачив її стоячи на дверцятах і помітив, що вона здавалося б, трохи хвилювалася занадто.

Вона стояв на дверцятах будинку, поставивши її пальто на плечі. Її волосся виготовляли і вона була одягнена сукня, яку вона купила на її останню ювілейну весілля.

- Я розповідав мої друзі, що мій син проведе вечір зі мною в ресторані, і вони були глибоко вражені.

Ми пішли в ресторан. Хоча не розкішний, але дуже красивий і затишний. Моя мама взяла мене за руку і прогулялася, як вона була першою леді.

Коли ми сіли, мені довелося прочитати меню самостійно. На очах матері тепер можна відрізнити тільки великий друк.

Коли я досягла середини, я виглядав і бачив, що моя мама сидить на мене, і ностальгічна посмішка грала на губах.

- «Я використовував для читання всього меню, коли ви були маленькими, - сказав він.

до Я сказав.

Дуже гарна розмова з обідом. На жаль, нічого особливого. Ми просто поділимося останніми подіями в нашому житті. Але ми так звалилися, що ми були пізно для фільму.

Коли я приніс свій будинок, вона сказала: "Я буду піти в ресторан з вами знову." Тільки цей час я запрошую вас.

Я погодився.

- Яким був твій вечір? моя дружина запитала мене, коли я отримав додому.

- Дуже добре. Я вірю, я відповів.

Кілька днів після того, як мій мама загинув з масивного інфаркту. Це сталося так, що я не мав шанс зробити все для неї.

Через кілька днів я отримав конверт з квитанцією з ресторану, де мій мама і я вечерю. Замітка прикріплюється до отримання:

«Я оплачував рахунок за другий вечерю заздалегідь. Дійсно, Я не впевнений, що я можу вечерю з вами. Але в будь-якому випадку я оплачував два люди. До тебе і до дружини.

Я не думаю, що я коли-небудь зможу пояснити вам, що вечеря для двох призначених мені: мій син, я люблю тебе. ?

Веб-камера

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження