Огірок «терористичний», який зробив багато шуму у Великобританії

У Великобританії працівники дитячого садка перелягали креслення чотирирічного учня з родини мусульман. Хлопець звернув батько, який ріже огірок (кукукумбер), але вчителі слухали слово «бомба» (кокер-бомба). Вони не тільки називають поліцією, але і призначені для передачі хлопчика на програму дерадіалізації.

, Україна

Як виявилося, маленький хлопчик просто звернув батька, який ріже огірок, повідомляє британське видання The Guardian.

Його мати навіть довелося зробити відео, де вона просить сина, вказавши огірок, так як це називається, і він відповідає "кукумбер". Однак, навіть в цьому випадку, його вимова нагадує слововар-бом, який можна перекласти як «домашня бомба».

Вона також приймала, що вона була розчарована, що не було апології від персоналу дитячої установи. “Припинити мене, як пакет, показати мені статті та звіти. Це дуже незручно, що мій син став частиною цього, вона сказала.

На додаток, згідно з матір'ю дитини, вона попросила одного з вчителів, якщо вона виглядала як терорист, до якого вона відповів: «І зробив Джиммі Савиль (німецький DJ, присуджений лицарством, який, як він вийшов після смерті, сексуально зловживали неповнолітніми. Чи схожий на педофіль?

Деякі інтернет-користувачі охарактеризували поведінку дитячого персоналу як прояву Ісламофобії, інші опубліковані залізоподібні ілюстрації з докладним пристроєм «огіркової бомби».

#cucumberbomb eplained. #cookerbomb pic.twitter.com/mf1ewB5jRi

— [Висока якість] ® (@moremoreenough) Березня 11, 2016

Однак жінка не має наміру перенести дитину в інший сад, але запитала його на тимчасово не фарбувати нічого, поки він є. Для чого хлопчик відповів: «Я нічого не пофарбувати». Це може бути будинок або пульт дистанційного керування. «Не малюйте віддалені!» відповіли матері.

За словами The Guardian, проблема не надмірна утримка дітей, піклуючись, але тиск на соціальні послуги від уряду, що вимагає боротьби з екстремізмом і пропагандою радикального Ісламу серед дітей. У Лутоні, де відбувався інцидент, про третину населення міста мусульмани.
Будинок з терористами

Це не перший випадок такого роду у Великобританії. Після того, як він написав, що він жив «у терористичному будинку» замість «у терасному будинку». й

Учитель не усвідомив, що це було граматична похибка і назвав поліцію.
"Нехай він боїться письмових робіт", - сказав він хлопчик. Відносні шкільного хлопчика також сказали, що вони спочатку суперечать поліціям як жарт.
"Це виглядає як граматичний policing тепер реальність", - написав один інтернет-користувач.

Мій улюблений фільм як дитина був Star Wars: Повернення Jihad. Я маю на увазі, Jedi, ще один користувач Twitter, додавши хештег "#IGrewUpInaterroristHouse" до повідомлення.

Під антитерористичним законодавством, школи та коледжі обов’язкові для запобігання своїх школярів від залучення в терористичну діяльність. Деякі критики звинувачують вчителів перевизначення різних ситуацій для страху розбиття закону замість прилипання до загального почуття.

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження