Марія Шарапова відвідала своїх шанувальників з промовою

«Для своїх шанувальників.

Я хотів би поговорити про останні новини, а також розповісти вам, що є те, що прес було повідомлено неправильно. І я хочу відповісти на це.

Я дуже вдячний за це. Але я помітив, що деякі медіа-виставки перебільшують і спотворюють факти у своїй звітності.

Вони кажуть, що я попередив п'ять разів про заборону препарату я був прийом. Не вірно. Що не сталося.

Я не знаю про заборону. 22 грудня 2015 р. отримав лист з темою «Меорські зміни в спортивній антидопінговій програмі на 2016 рік». Вважаю, що це більш тісно.

Але інші «потепління»? Вони були приховані в розсилках, в кишечнику сайтів і ручок.

18 грудня я отримав електронну пошту з темою «Новини для гравця». У ній була гора туристичних звітів, майбутні турніри, рейтинги, статистика; оголошення, привітання на день народження і так, інформація про допінг. Щоб знайти інформацію про заборону конкретного препарату в цьому листі, гравець повинен: відкрити лист, переглянути з десятків неперевершених посилань, знайти посилання на «Код гравця», ввести логін і пароль, переглянути весь сайт з трьома десятками посилань на різні теми, знайти посилання на «Зміни в тенісному антидопінгу-2016», натисніть на неї і знайти сторінку з ще трьома десятками посилань на антидопінгові матеріали. Після цього мені довелося натиснути на правильний матеріал, відкрити його, прокрутити на другу сторінку, і знайти препарат, який я взяв під різне ім'я.

Іншими словами, щоб отримати “перерву”, вам довелося відкрити лист з темою, яка не має нічого спільного з допінгом, перейдіть на сайт, введіть логін і пароль, пошук, натисніть кнопку, пошук, натисніть кнопку, натисніть кнопку, клацніть, натиснути, прокрутку і тільки потім читати. Деякі публікації можуть викликати це попередження. Але я думаю, що більшість людей скажуть, що таке попередження буде занадто важко знайти.

На початку 2016 року, коли заборона вже діяла. Цей документ містить тисячі слів, більшість з них чисто технічні, а також друкуються в невеликих печатках. Чи навчається я? Я. Але якщо ви подивитеся на цей папір, ви побачите, що я маю на увазі. (фото нижче)

І знову це не згасити мене, але це неправильно сказати, що я попередив п'ять разів.

Я бачив ще одну заголовку: «Схід препарату, який Марія Шарапова зайняла 4-6 тижнів». Ця фраза повторюється з звіту, але вона не передає всю правду. У тому ж звіті виробник препарату каже, що «курс можна повторювати двічі або три рази на рік». Тільки лікарі можуть оцінити стан пацієнта і визначити, чи варто приймати мельдонію довше. й

Саме те, що я зробив. Я не збираю його щодня. Я зустрілася з порадою лікаря і взяла його в невеликих дозах.

Я пишаюся тим, що я зробив. Я чесний і відкритий. Я не заявляє травми, щоб приховати позитивний тест.

Я чекаю про те, коли вони отримують детальну історію.

Я сподіваюся, я можу знову грати. Але що ж рішення представників спорту я хочу, щоб ви, мої любителі, знати правду. ?

Габаритний зображення

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження