Найздоровчий продукт

Найздоровчий продукт
і його вплив на клімат, захист навколишнього середовища, захист тварин і прав людини

Кілька десятиліть тому Альберт Ейнштейн сказав:

«Що не поліпшить здоров’я людей і шанси на виживання на Землі, як перехід до вегетаріанської дієти. й

Дивовижні слова сказали, що в той час, коли посилання і ефекти харчування на здоров'я, навколишнє середовище, клімат, світ голод, тварина і права людини не так добре відомі. Якщо Альберт Ейнштейн мав такі ж знання, як сучасні вчені, то він сказав трохи інакше.

«Що не поліпшить здоров’я людей і шанси на виживання на Землі, як переключення до веганської дієти. й

Вегетаріанська дієта не містить ніяких компонентів тваринного походження, і якщо планується правильно і різноманітна, то це дієта є кращим для здоров'я людини, а також для світу, клімату, тварин і людей. Так як веганізм і веганський спосіб життя життєво важливі для кожного індивіда, для суспільства в цілому, особливо для наших дітей і онуків, для навколишнього середовища, клімату і тварин, я вирішив придбати цей короткий буклет. Тільки з достатньою інформацією, ви можете приймати правильні рішення, як для власної вигоди, так і за користь світу.

Харчові залежності індустріалізованих країн різко впливають на здоров'я людини, зміни клімату, навколишнє середовище в цілому, доля тварин, доля мільйонів голодних людей і голодування мільйонів дітей. Цей брошуру та веб-сайт www. ProVegan.info має на меті показати найбільшу кількість переваг, які пропонуються для людей, тварин, навколишнього середовища та клімату.

Також важливо знати, що веганізм не аскетизм або відторгнення їжі, але досить торжество смаку, як продемонстровано вегетаріанські кулінарні книги та веганські ресторани.

По всьому світу, близько 1 мільярдів людей (1,000,000,000,000,000,000) голодують. Кожна друга на планеті, одна людина гине голоду, яка становить 30 млн (30 млн. чол.)

Щодня, між 6000 і 43,000 дітей гинуть голодування, в той час як 40% риби спійманий, приблизно 50% зернового врожаю і близько 90% посіву сої в світі споживають для годування «багатих тварин» м’ясної та молочної промисловості! 80% голодування дітей живуть в країнах, які виробляють надлишок їжі, проте діти залишаються голодними і голодними до смерті, оскільки надлишок зерна подається тваринам або експортується. Використання рослинних продуктів для виробництва сумнівно здорових продуктів тваринництва є абсурдним, скандальним і відпрацьованим у вищому ступені: виробляти тільки 1 кг м'яса, в залежності від типу тварини, потрібно до 16 кг рослинних продуктів, а також 10-20 тонн (10 000 - 20 000 літрів!) води.

Рослинництво експортується в промислово розвинені країни з третього світу, хоча діти і дорослі померли від голодації. Ви, мабуть, знаєте про знамениту фразу: «Річ звіряє хліб бідних». У 1984 році, наприклад, Ефіопія постраждала від голоду не тому, що місцеве сільське господарство не виготовляло їжу, але тому що ці продукти були експортовані в Європу і використовуються в якості корму для «єдиних тварин». У продовольчій кризі, яка складає десятки тисяч життів, європейські країни вивозили зерно з Ефіопії для годівлі курчат, свиней і корів. Якщо зерно було використано для ефіопійських людей, не було б голоду. У Гватемалі близько 75% дітей віком від 5 років незрівняні. Більше 17,000 тонн м'яса щорічно виробляють для експорту в США. Відтінки тварин вимагає величезної кількості зернових і сої, які недостатньо годувати голодуванням дітей. На відміну від годування голодування цього світу, ми приймаємо їжу від них, щоб годувати вичерпні «зловживані тварини» і таким чином задовольняємо наш хвороботворний спраг для м'яса, яєць і молока.

На початку 2002 року британський журнал The Guardian написав:

«Сьогодні, зрозуміло, що веганізм є єдиною етичним реагуванням на найпрестижніші проблеми соціальної несправедливості. й

За словами Д. В. Белло, директора Інституту політики харчової та розвитку,

«Чи не вистачає їжі у світі для всіх. Але, на жаль, багато світової їжі та землі використовуються м’ясною та молочною галуззю для виробництва великої рогатої худоби та інших сільськогосподарських тварин – це, харчування для багатих – в той час як мільйони дітей та дорослих страждають від голоду, неправильного харчування або голодування.

У заяві Інституту Світового годинника:

«Витрата палива – це неефективне використання зерна. Зерно буде використовуватися більш ефективно, якщо його використовують. Постійне збільшення виробництва м’яса залежить від того, чи є тварини зерном, це призводить до конкуренції зерна між зростаючою кількістю м’ясних їдалень і збільшенням кількості бідних у світі. й

Зазначений доктор В. Белло, директор Інституту політики харчування та розвитку, підкреслює, що розведення тварин для м’яса – це відходи ресурсів:

«Знаки споживання м’яса в світі серед найбагатших світових продуктів харчування, що чинить голод їжі. й

Компанія Philip Wollen є членом колишнього Citibank, який на 34 роки перерахував Австралійський економічний журнал як один з 40 найвпливовіших лідерів. На 40 років він різко змінив своє життя, бо він прагнув сприяти боротьбі з тваринами, людськими та екологічними злочинами.

«Коли я їдаю світ, я бачу бідних країн, які продають зерно на Захід, а їхні діти голодують у своїх руках. І захід подає ці зерна до своїх "надійних тварин". Так ми можемо їсти стейк? Я єдиний, хто бачить його злочином? Довірте мене, кожен шматок м'яса ми їсти є ударом до вівсяного обличчя голодної дитини. Коли я дивлюся в очі цієї дитини, як я можу зберегти спокій? Земля може виготовити достатню кількість їжі для задоволення потреб всіх чоловіків, але не жито всіх чоловіків.

Жан Зіглер, екс-національний радник Швейцарія та спеціальний представник ООН про право на харчування:

Збір зернових культур становить близько 2 млрд тонн на рік. До великої рогатої худоби багатих народів, а в 122 країнах світу, за статистикою ООН, 43,000 дітей гинуть щодня. Я не хочу брати участь в цьому масовому вбивстві більше: не їсти м'ясо мінімальне, щоб почати з.

«Діти, які гинуть голодом, сьогодні – вбивця. й

Хто? Кожен бере участь у цій системі. Це, споживачі, які фінансують цю систему за допомогою своїх покупок!

Політика, особливо в ЄС, підпорядкована м’ясної та молочної промисловості від податкових надходжень до всіх логіки та моральності. Аграрні субсидії ЄС складають майже половину бюджету, що становить понад 50 млрд євро на рік. До 01.01.2010, виробництво тютюну було піддано протягом багатьох років, і, таким чином, було витрачено гроші платників податків.

Рибні флоти промислово розвинених країн, таких як Сполучені Штати, Японія та Європа, набувають прав на риболовлі на бідних країнах Африки та Південної Америки. Знаючи свої море, вони рухаються, залишаючись за дециметрированною екосистемою і зламуючими місцевими У Британській газеті The Guardian сказав:

«Ми можемо їсти рибу, але тільки якщо ми готові сприяти руйнуванню морського екосистеми та реагувати – як європейський флот, що виправдає море Західної Африки – до голоду найбідніших людей світу». Не можна прийти до висновку, що єдиний прийнятний і соціальний вибір є переходом жителів багатого світу, як і більшість людей на Землі, до вегетаріанської дієти.

Кожен з нас вирішує щоденно, чи ми хочемо бути частиною індустрії тваринництва, споживання м’яса, молока, сиру та яєць, з усіма жорстокими наслідками такого вибору на навколишнє середовище, голодні та тварин цього світу.

Авторизація

Ернст Вальтер Хайнріх навчав медицини в Кельні і отримав докторантура в медицині в 1986 році. Після підвищення кваліфікації в натуропатії він отримав у 1988 році дозвіл медичної ради на отримання додаткового звання «лікування природними факторами». Він спеціалізується на профілактичній медицині, особливо здоровому догляду за шкірою і харчуванням. Протягом багатьох років на тренінгах.

Мед лікар. Ернст Вальтер Хайнріх був веган протягом багатьох років. Його собака Фелікс, який також отримав веган їжі, жив 19 років, дивовижний вік для собаки.