387
Ви коли-небудь хотів солодощі?
Коли наш організм потребує кальцію, ми хочемо солодощів. Кальцій в природі має солодкий смак.
Якщо висаджувати полуницю в грунті, багатих кальцій, ягоди будуть дуже солодкими. Якщо ви постійно намальовані на солодощі, це означає, що рівень кальцію в вашому тілі дуже низький.
Дуже важко відмовитися від солодощів. Я не їсти солодощі, але я був в магазині.
З кожним днем я мав закрити очі, проходячи полки з солодкими.
Якщо я не можу триматися і дивитися, я хотів би піти і
Спробуйте щось солодке.
Я поділився цим побажанням з другом. Він відповів, "Вікторія, ви просто пропустили його."
кальцій. Він консультував мене, щоб замочити кунжутне насіння, зробити його з нього.
молоко і пити його щодня порожнього шлунку протягом двох тижнів.
Я зустрілася з порадою. На початку додавали мед до кунжуту. Але через кілька днів я не хочу, щоб молоко було занадто солодким, тому я почав покласти менше меду. Через тиждень не потрібно меду. Потім я бажав більш гірке молоко, і я перейшов на коричневе (не очищене насіння кунжуту).
За два тижні я не залишила будинок без моєї скоринки кунжуту. Через два тижні, другий друг шахти купив мені дату. Я люблю їх! Я забрав укус і не міг його заковтнути. Він був занадто солодким.
Зміна хімічного балансу тіла. Я не хочу ніяких солодощів, навіть що було добре для нас. Дорогі! Він був сповнений винограду, але я не хочу його. Король кальцію. ?
Витяг з книги Вікторія Бутенко «12 кроків до сирої їжі»