Тюрма стає інтернет-зіркою з фотографіями та армією вболівальників

У 2014 році ми писали вам про синьо-іменне кримінальне право імені Джеремі Меки, які подали всю жіночу половину інтернету. Його популярність небаритна, постерігаючи на Facebook-сторінці відділу фітонічної поліції. Жінки занурюють поліцію не приховувати такого чоловіка за барами, що пропонують оплатити за нього, і навіть взяти його на запіканку (навіть, хоча Джеремі Меки одружені). Проте, за цей час шестерні системи вже спинилися, і Джеремі було засуджено до 2 років для володіння пожежної зброї. Нещодавно він вийшов і готовий стати моделлю.

Єремі Мекс відомий знімок, виготовлений в 2014 році і загартував понад 100 000 вподобань. Його чекбони, досконалі підборіддя та сині очі захопили сотні тисяч жінок по всьому світу.

Навіть тоді багато цінували модельний вигляд Джеремі, створивши з його зображенням кілька фотоапаратів в стилі відомих брендів моди.

Тюрма стає інтернет-зіркою з фотографіями та армією вболівальників р.

Агреді, Джеремі дуже органічні навіть на цих рекламних фотовагонах.

Після того, як Джеремі був за лаштунками, це було лише тоді, що моделювання агенцій зрозуміли, що вони втратили. У той час, 28-річний в'язниця вже неймовірно популярний без претенсивних фото.

У той час як в тюрмі Джеремі почав сторінку в Instagram, яка скоро отримала близько 30 000 послідовників (на даний момент профіль майже 90 000 послідовників і їх кількість зростає арифметично).

Рік тому він дав інтерв'ю в ABC, в якому він показав, що він витрачає багато часу в тренажерному залі, щоб бути готовим до крупних планів, коли він виходить з тюрми. Багато підштовхувань, витягів, штовхачів на штангах, що робить мішки, і намагаючись залишитися активним, він сказав.

Він також буквально підрахував дні, коли він нарешті зможе повернутися до дружини і сина.

Це перша фото Джеремі, розміщена після його виходу з тюрми. Він вже підписаний контракт з білим крос-менеджментом, тому пам'ятаєте це обличчя, бо скоро ви побачите його в модних журналах і білбордах.

«Я хочу подякувати родині та всім за любов, підтримку та молитви. Я дивився і вдячний за те, що стоїть попереду. Я готовий.., - припинив фото Джеремі Good Luck, Джеремі, і залишайтеся з неприємностей!

Умкра

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження