Як шахрайські крадіжки грошей з карток Sberbank та інших банків

Р.

На жаль, криза і брак грошей серед населення сприяли тому, що на шляху війни з’явилися вітряни. І більшість всіх, вони люблять вкрасти гроші з карток, і зробити це простим, але дуже ефективним способом.Веб-сайт Публікація історії людини, з якою така нещастя стала попереджати своїх читачів небезпеки. Будьте обережні!

Моє батько викликає і просить, якщо я зробив будь-які перекази з картки Sberbank. Я не сказав. І тоді він розповідає історію, яка зробила волосся на голову і потіла його спину.

Авіто про продаж яхти Покупець називає, говорить, що він помітив цей човен довгий час назад, дізнається подробиці. Загиблий для відповідальності. Привіт за ціною.

Замовник каже, що я з іншої країни. Я кладу гроші на картку, і я відправлю транспортну компанію, щоб отримати катер. батько продиктував номер картки Сбербанку. Тоді я дізнався всі паспортні дані, включаючи дату народження, адресу проживання та інше. Скажіть, що транспортна компанія вимагає повного паспорта судновласника. Так, що відбувається.

20 хвилин від 8-800-555-5550. Голос: Привіт. Я офіцер з безпеки в Сбербанку. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Оскільки сума велика, необхідно підтвердження. Відправлено текстове повідомлення на телефон з кодом підтвердження. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. й

Мій dad перегляд -- дійсно, на своєму телефоні, текстування. Текст “Підтвердження реєстрації додатку Android – 09812”. Дад читати все працівникам безпеки. Він подякував і сказав:

Через хвилину повідомлення про транзакції почали падати на телефоні: перекази, платежі рахунків Beeline та ін. На цій точці мій батько відчув щось неправильно і назвав мене.

Ми відразу ж назвали Сбербанк. Заблоковані картки. Подано поліцейський звіт. Сбербанк теж. Немає надії.

Історія стала три тижні тому. Ми чекаємо на новини від банку та поліції, але ми сказали, що заробимо гроші. Кошти в'яжуть 110 000 рублів. Ми не встигли перекладати. Зараз на іншому, вже мій оголошення про оренду квартири, я мав подібний дзвінок. Я усвідомлю, що ця схема зараз користується популярністю і вирішила розповісти всім. Побачити, хто він зберігає. Дуже дякую. Подбайте про себе, своїх близьких і рахунку в Сбербанку.

І тримайте на увазі: пластикова карта і паска тепер однаково! Якщо вілли отримувати інформацію про картку, вони будуть викрадені гроші з книги.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8