10 способів діяти як ідіот, коли ви познайомитеся з зіркою

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Що робити, якщо це відбувається? Редакція Про нас На сайті Buzzfeed представлені десять цікавих історій з зірками. Це те, що вони сказали.

На зустрічі Білл Муррай:

Коли я був 10, моя сім'я і я пішов в Нью-Йорк і потрапив в трафік в Манхеттен. Там був лімузин поруч, і як невибаглива дитина, я вирішив побачити, хто був в ньому - ненав'язаний сидінь і половинка очищається від автомобіля. У вікні лімузина зійшов і Білл Муррай, який сказав на мене, щоб потрапити і пряжку вгору.

На зустрічі Риганна:

Я сказав дуже гучно, "Чому трохи думає, що вона виглядає як Ріанна з цим волоссям." Але після того, як вона вийшла навколо, я зрозумів, що вона була дійсно Риганна.

На вечерю з Райаном Рейнольдсом:

Я вечерю в Нових Орлеанах, і це не до тих пір, поки я зрозумів, що Райан Рейнольдс і Блейк Lively сидять поруч з нами. Мама пішла в ванну і не повернулася на 10 хвилин, тому я вирішив перевірити на неї. Я бачив її поруч з Reynolds і Lively. Вона сказала їм, як красиві і чудові вони були. й

р.

Про зустріч Бейонсе:

«Я поїхав в Бейонце один раз, але я був так шокований, що я не міг бути навіть апологізацією. й

Про David Schwimmer:

У Лос-Анжелесі, я був поганий в Давида Швемера від друзів і не спалогізував. Я соромлюся з ним, "Що ти, то виходить!"

На Sarah Jessica Parker в McDonald's:

Коли я був 15 років, я працював на McDonald's, який був на шляху до Hamptons і був єдиним дайнером в області, тому знаменитості прийшли часто. Сара Джессіка Паркер і її чоловік Метью Бродрик прийшов для відвідування. Коли я бачив їх, я кричущий, "God, це Sarah Jessica Parker і Michael J. Fox." Вони сміхалися і зліва. Я не був додому, що я зрозумів, що я дав Метью Бродерік інший ім'я. й

Про зустріч Ларрі Девід:

Я слава Ларрі Давида з батьком мого друга і поговорила йому протягом п'яти хвилин про це, поки я зрозумів, що я був відомим актором і я виглядав як ідіот. й

Про Johnny Depp:

Після голодування один на одного довгий час і інтенсивно я раптом вирішив досягти і пат Джонні Депп на грудях.

На зустрічі Орландо Блум:

Я великий вболівальник Кільце і любив Орландо Цвітіння, так як я був 11. Перше, що я сказав, коли я бачив його, "Год, коли я був маленький, ти був той, хто дав мені знати, що я люблю хлопці, не дівчата!"

Про Joe Manganiello:

Моя подруга була відправлена для операції в Лос-Анджелесі, і коли ми пішли зустрітися з нею, ми побігли в Софія Вергара, які були прокатні колісні крісла-підбирач Joe Manganiello. Подруга пізніше сказав, що вона перестарає його розмови з медсестрами. Як він пішов з анестезії, він просить їх, якщо вони хотіли, щоб виконати чоловічу смугу.

www.ivi.ru/titr/motor/meet-actors