Я хочу піти в Нідерланди!

Нідерланди славиться своїми туліповими полями, вітринами, смачним сиром і найбільшим числом велосипедів на капіта. Це країна відкритих і дружних людей, казкові будинки, старовинні замки і чудові краєвиди. Це земля моральної свободи, де кожен знайде, що вони шукають.

Не один буде байдужим до шуму, грайливого та контрастного Амстердама з чудовими музейами, каналами, кав’ярнями та «червоному світлому районі». Прогулянка по затишній і мирному Роттердамі або зеленому Ейндховену, погляньте в село вітрин і приділіть увагу чарівному старому місті Делф. Відвідування Королівського парку тюльпанів у місті Лайсе, що блукає біля замку Бинненхоф в центрі Хагу і зустрічає захід сонця на мальовничому узбережжі Швентінген.

Веб-сайт Після того, як ви були в Голландії, ви хочете повернутися до цієї неймовірної країни знову і знову.

Ласкаво просимо до казки!

Установка I Амстердам на Rijksmuseum є улюбленим місцем для туристів для фотосесій.

І тут ви можете купити голландський оселедець Haring, який дуже любив місцевих жителів.

Відомий Red Light District De Wallen.

Вікна Амстердама.

Увечері місто набуває особливого шарму.

Keukenhof Royal Квітка Парк відкритий для відвідувачів з кінця березня до кінця травня.

Ми радимо Вам відвідати Keukenhof в квітні, щоб побачити всю пишність квіткових полів тюльпанів.

Ці різнокольорові будинки розташовані в місті Хутен.

Подорож до Ґієтоурена, село під псевдонімом «Dutch Venice» залишить найприємніші враження.

Я хочу піти в Нідерланди! Габаритний зображення

Національне дерев'яне взуття - клемпени - один з найпопулярніших сувенірів.

Міський зал в Гоуді, сирний капітал Нідерландів.

Фіолетові поля в природному районі Посбанку.

Я хочу піти в Нідерланди! , Україна

Готичний Ridderzaal Замок є частиною древнього Биннесофського комплексу.

Делфт відомий не тільки своєю білою і синьою керамікою, але і своїми мальовничими каналами.

Щоб побачити знамениті вітрильні плити, голова до с. Kinderdijk.

Або відкритий музей Зансе Шани.

Озера Ейсельмер була утворена після затоки Зефіру, відокремленого від моря 32-кілометровим дам.

У цій землі з нескінченними полями квітів неможливо не закохатися

Оренда велосипеда і їзди по набережній і вузьких вуличках.

Або ж просто блукайте повечері.

Я хочу піти в Нідерланди! р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Зустрічайте захід сонця на березі Північного моря і дайте ці приємні спогади тримати вас теплою до вашої наступної поїздки.

номінальний #image7264460