Дитяча поведінка дитини

р.

Діти часто відхиляють своїх батьків: тоді вони відмовляються від смачної їжі, а потім кажуть наступні слова, то вони не виконують своїх запитів. У таких моментах слова консолідації не заважають, а після них - порада про засвоєння. Ми вВеб-сайт Ми будемо говорити про те, як не відмовлятися від ваших дітей.

Навіть якщо ви не встигнете порізати на дитину, щоб мати небезпечний і роздратування, іноді виникають ситуації, які повністю відбивають від доріжки. Повний маршрут, виконаний в десяти хвилинах в номері, який раніше очищається за годину і навпіл, після роботи і в поганому стані. Будь ласка, будьте спокійними протягом декількох хвилин, тому що ви дуже втомилися і хочете взяти з собою напля, і в поверненні грати війну з відповідними криштами і пострілами.

І найголовніше - фрази, слова, не зрозуміло, звідки прийшла улюблена дитина.
- В'їсти власний суп! Подрібнити суп і суп! Відсмоктування!

Ви провели сорок хвилин, які шукають рецепт, а потім годину на кухні.

- Ви збираєте мене з дитячого садка! Я не хочу йти з вами! З Бабця!

І просто віддадуть: дитина не хоче йти з матір'ю – ви втомилися від нього? й

- Ви ніколи не граєте!

І в пам'яті запустіть всі ігри, винайдені для дитини, всі ретельно підготовлені заняття, всі книги прочитали, і все це для розтягування власного відпочинку.

У таких моментах мама просто переповнена відступом. Ви більше не думаєте про причини цієї поведінки дитини і його жорстоких слів. Є лише одна думка в голові: «Це не ярмарок!» Я намагаюся так важко! Очі готові перетворювати сльози (разом вони дійсно приходять вгору), а в душі - гнів, біль і протест.

Ви були дійсно відхилені, дійсно відхилені від дитини.

Зареєструватися

Чи зашкодить ситуація? Ну, й й

Чи можна викинути дитину? Ну, що я - не може бути відхилений?

Ви можете. Чи можу я? Ну, ймовірно, не . .

Про нас Абсолютно немає. Дитина не повинна бути відхилена, крім того, вона просто неможлива. Ось чому.

• Ви відкликаєте в себе, в твої емоції, дозволяючи їм вбирати вас. Відчуйте від дитини. Від інформації, яку він приносить вам. Інформація, яка знаходиться в кожному пошкодженому слові, в кожному з них злий погляд.
  • Одержимість покриє вас в оболонці власного досвіду і нехай ви знаєте, що сталося: дитина втомилася? Чи пропустіть свою увагу катастрофічно? Чи не помітили, що ви боляче його і не помітили?
  • Крім того, відсмоктуючи почуття відступу, ви перестаєте бути сильною дорослою, яка справляється і керує будь-якою ситуацією. Замість того, як ви стаєте молодою дитиною, з'ясувавши стосунки з однолітками. І ваша дитина, присяжний підсвідомо, нехай бажати, втратити підтримку і захист, що бачить у вас. Він втрачає стабільність, надійність і безпеку світу, тому що тільки сильний дорослий може дати його.
Однак дуже корисний для дитини, щоб дізнатися, що його слова і дії можуть бути дуже наступними. Це просто показати образ дитини і фактично відсмоктувати його – це не те ж саме. Перший навчальний момент. Для того, щоб це дійсно вдалося, ви не можете втратити контроль себе або ситуації.

Ви допоможете дитині зрозуміти, що сталося і вивести висновки для майбутнього, якщо в першу чергу ви зможете зрозуміти, що сталося. голосувати свої почуття:

• «Ви дійсно боляче мене, коли ви сказали суп непристойний. й
  • «Я дуже шкода, що ви не виконали мій запит і відставили іграшки. й
Не тільки ви зрозуміли, що ви відчуваєте себе, алеОпишіть конкретні дії дитиний Це дуже важливо, тому що діти не завжди розуміють, де вони були неправильними.

А потім ви повинні відчувати інаслідкий

• «Ваші слова повністю зіпсували настрій, і я не хочу читати книгу з вами більше. й
  • Ви можете відредагувати, і питання дитини, щоб відповісти: "Я сумний зараз, так що я хочу бути окремо." Ні, ми не граємо зараз. й
Так ви передаєте дитину і ваші почуття, і що він зробив неправильно, і що, відкинувши кого-небудь, він за деякий час втратив позицію цієї людини. Корисний досвід, право? Чим більше корисно, ніж сердитися і неконтрольовані емоції, з яких найчастіше дитина розуміє тільки те, що мама падає під хвіст.

Тож не займайте своїх дітей серйозно. Змогла зробити боляче становище, незалежно від того, як дивний він може звучати, корисний і важливий урок для вас і дитини.

Вера Корехова спеціально для Веб-сайт

через adme.ru