413
Дитяча поведінка дитини
р.
Діти часто відхиляють своїх батьків: тоді вони відмовляються від смачної їжі, а потім кажуть наступні слова, то вони не виконують своїх запитів. У таких моментах слова консолідації не заважають, а після них - порада про засвоєння. Ми вВеб-сайт Ми будемо говорити про те, як не відмовлятися від ваших дітей.
Навіть якщо ви не встигнете порізати на дитину, щоб мати небезпечний і роздратування, іноді виникають ситуації, які повністю відбивають від доріжки. Повний маршрут, виконаний в десяти хвилинах в номері, який раніше очищається за годину і навпіл, після роботи і в поганому стані. Будь ласка, будьте спокійними протягом декількох хвилин, тому що ви дуже втомилися і хочете взяти з собою напля, і в поверненні грати війну з відповідними криштами і пострілами.
І найголовніше - фрази, слова, не зрозуміло, звідки прийшла улюблена дитина.
- В'їсти власний суп! Подрібнити суп і суп! Відсмоктування!
Ви провели сорок хвилин, які шукають рецепт, а потім годину на кухні.
- Ви збираєте мене з дитячого садка! Я не хочу йти з вами! З Бабця!
І просто віддадуть: дитина не хоче йти з матір'ю – ви втомилися від нього? й
- Ви ніколи не граєте!
І в пам'яті запустіть всі ігри, винайдені для дитини, всі ретельно підготовлені заняття, всі книги прочитали, і все це для розтягування власного відпочинку.
У таких моментах мама просто переповнена відступом. Ви більше не думаєте про причини цієї поведінки дитини і його жорстоких слів. Є лише одна думка в голові: «Це не ярмарок!» Я намагаюся так важко! Очі готові перетворювати сльози (разом вони дійсно приходять вгору), а в душі - гнів, біль і протест.
Ви були дійсно відхилені, дійсно відхилені від дитини.
Зареєструватися
Чи зашкодить ситуація? Ну, й й
Чи можна викинути дитину? Ну, що я - не може бути відхилений?
Ви можете. Чи можу я? Ну, ймовірно, не . .
Про нас Абсолютно немає. Дитина не повинна бути відхилена, крім того, вона просто неможлива. Ось чому.
Ви допоможете дитині зрозуміти, що сталося і вивести висновки для майбутнього, якщо в першу чергу ви зможете зрозуміти, що сталося. голосувати свої почуття:
А потім ви повинні відчувати інаслідкий
Тож не займайте своїх дітей серйозно. Змогла зробити боляче становище, незалежно від того, як дивний він може звучати, корисний і важливий урок для вас і дитини.
Вера Корехова спеціально для Веб-сайт
через adme.ru
Діти часто відхиляють своїх батьків: тоді вони відмовляються від смачної їжі, а потім кажуть наступні слова, то вони не виконують своїх запитів. У таких моментах слова консолідації не заважають, а після них - порада про засвоєння. Ми вВеб-сайт Ми будемо говорити про те, як не відмовлятися від ваших дітей.
Навіть якщо ви не встигнете порізати на дитину, щоб мати небезпечний і роздратування, іноді виникають ситуації, які повністю відбивають від доріжки. Повний маршрут, виконаний в десяти хвилинах в номері, який раніше очищається за годину і навпіл, після роботи і в поганому стані. Будь ласка, будьте спокійними протягом декількох хвилин, тому що ви дуже втомилися і хочете взяти з собою напля, і в поверненні грати війну з відповідними криштами і пострілами.
І найголовніше - фрази, слова, не зрозуміло, звідки прийшла улюблена дитина.
- В'їсти власний суп! Подрібнити суп і суп! Відсмоктування!
Ви провели сорок хвилин, які шукають рецепт, а потім годину на кухні.
- Ви збираєте мене з дитячого садка! Я не хочу йти з вами! З Бабця!
І просто віддадуть: дитина не хоче йти з матір'ю – ви втомилися від нього? й
- Ви ніколи не граєте!
І в пам'яті запустіть всі ігри, винайдені для дитини, всі ретельно підготовлені заняття, всі книги прочитали, і все це для розтягування власного відпочинку.
У таких моментах мама просто переповнена відступом. Ви більше не думаєте про причини цієї поведінки дитини і його жорстоких слів. Є лише одна думка в голові: «Це не ярмарок!» Я намагаюся так важко! Очі готові перетворювати сльози (разом вони дійсно приходять вгору), а в душі - гнів, біль і протест.
Ви були дійсно відхилені, дійсно відхилені від дитини.
Зареєструватися
Чи зашкодить ситуація? Ну, й й
Чи можна викинути дитину? Ну, що я - не може бути відхилений?
Ви можете. Чи можу я? Ну, ймовірно, не . .
Про нас Абсолютно немає. Дитина не повинна бути відхилена, крім того, вона просто неможлива. Ось чому.
- Ви відкликаєте в себе, в твої емоції, дозволяючи їм вбирати вас. Відчуйте від дитини. Від інформації, яку він приносить вам. Інформація, яка знаходиться в кожному пошкодженому слові, в кожному з них злий погляд.
- Одержимість покриє вас в оболонці власного досвіду і нехай ви знаєте, що сталося: дитина втомилася? Чи пропустіть свою увагу катастрофічно? Чи не помітили, що ви боляче його і не помітили?
- Крім того, відсмоктуючи почуття відступу, ви перестаєте бути сильною дорослою, яка справляється і керує будь-якою ситуацією. Замість того, як ви стаєте молодою дитиною, з'ясувавши стосунки з однолітками. І ваша дитина, присяжний підсвідомо, нехай бажати, втратити підтримку і захист, що бачить у вас. Він втрачає стабільність, надійність і безпеку світу, тому що тільки сильний дорослий може дати його.
Ви допоможете дитині зрозуміти, що сталося і вивести висновки для майбутнього, якщо в першу чергу ви зможете зрозуміти, що сталося. голосувати свої почуття:
- «Ви дійсно боляче мене, коли ви сказали суп непристойний. й
- «Я дуже шкода, що ви не виконали мій запит і відставили іграшки. й
А потім ви повинні відчувати інаслідкий
- «Ваші слова повністю зіпсували настрій, і я не хочу читати книгу з вами більше. й
- Ви можете відредагувати, і питання дитини, щоб відповісти: "Я сумний зараз, так що я хочу бути окремо." Ні, ми не граємо зараз. й
Тож не займайте своїх дітей серйозно. Змогла зробити боляче становище, незалежно від того, як дивний він може звучати, корисний і важливий урок для вас і дитини.
Вера Корехова спеціально для Веб-сайт
через adme.ru