Подарунок - це шматочок душі, ретельно береться з глибин серця і ретельно впалюється в красиву коробку з червоним бантом на кришку.й Ми завжди були таким чином. Я думаю, що ідеї подарунків для людей довга до дати X. Попри те, що зараз душа.
Я давав речі.Вони, які хочуть отримати прямо зараз.
Подарунки ручної роботиЯ пам'ятаю, як вона інептно в'язана светр для коханої людини, пришивається смішний візерунок бузкового бузкового для avid лижника, зробив чохол для іграшок для гоночного вентилятора.
ПодорожіУ готелі були маленькі вихідні, а також великі свята в інших містах з повним екскурсійним програмою.
Емоційний.Серед найяскравіших — парашутний стрибок для когось, хто мріяв про нього, і собака сховала верхова їзда з дивовижним блакитним муським. Всі подарунки були несподіваними, не обговорювалися заздалегідь, не заплановані. І, поки що я пам'ятаю, вони завжди потрапили в точку: яскраві очі щастя не можна лежати.
Чим старше ми отримуємо, тим більше прагматизму ми стаємо. Ми не зупиняємось на створенні милих пристосувань речей і божевільних подарунків без причини. Чи приходить свято? Проксимус Звичайні люди будуть мати достатню коробку цукерок (до речі, ви помітили, що вони завжди дають той же цукерки в білих коробках?) і пляшки шампанського, яка продається в магазині знижки. Не приватно - добре, тут потрібно "тривати" і піти в одну з багатьох магазинів "незвичайних" подарунків. Є так багато речей в таких місцях, і кожна нормальна людина жахлива, що їх можна подарувати йому. Покоївки про шкарпетки, трусики і бритви 23 лютого подаються на отвори, кращий подарунок для 8 березня - звичайно парфуми, а з цього року також бірюзовий файл для педикюру.
Виробники всього в світі роблять життя простіше для нас, попередивши всі ці здібності в красивих коробках - навіть у виборі упаковки, донор не зможе показати індивідуальність, оскільки не потрібно вибирати його більше. Учні свята також грішники. Не чекайте чогось, що від друзів – це зараз модно, щоб віддати перевагу спискам з адресами магазинів, які продають бажані речі. Колір, розмір і стиль, звичайно, вказані - ми не дамо гостям єдиний крок свободи. Це зручно, але ви отримаєте те, що ви хочете. Я не маю нічого проти цього. У багатьох випадках це доречно і правильно. Але як знаменитий Хіпполіт з одною радянською плівкою сказав: «Друг пригод зникнув у нас». Чи пам'ятають хто, коли подарунок був сюрпризом?
Я не хочу, я не можу. Ні, він не був Гроші, будь ласка, і це говорить про душу, вогонь мене, вогонь мене. Я провів багато часу, пояснюючи, наскільки важливим є його вибір. Я дав йому кілька подарунків, щоб він міг прийняти те, що він сподобався кращим. У мене є магазин, де все підійде мені. Немає використання. Він отримав на точку, де він запропонував мені і сказав: "Я не знаю, що кільце вибрати, можна зробити це самостійно? й
І я вибрав. Але я не користуюсь ним, хоча це інша історія. Я пам'ятав це 8 березня, коли незнайомець дав мені два квитки до планетарію, я ніколи не був і мав намір відвідати протягом року.
Я подарував його точно так, як це потрібно зробити: несподівано, з усім серцем, з 100% вдарив ціль і червоною луком на конверті. Коли перший удар — як він знає? — Я пам'ятаю, що коли я зустрівся — нормальна бізнес-зустріч — ми сказали кілька слів про планетарію. Він повинен знати, що я хотів піти там.
І я знаю багато цих оповідань. Коли букет ромашки взимку запам'ятався дівчині на день народження більш ніж довгоочікуваний iPhone, а ручний фотоальбом закріпив ряд перл. При самозайнятих рукавичках став головним подарунком під дерево. При простому паці вітамінів дано - в найскладнішому зимовому часі з гострою відсутністю денного світла, постійними заморозками і комісіями на вулицю, як і в зовнішній простір. Коли звичайну подушку вийшли в руки - старий вже проживав останні дні і не давав ніякого комфорту.
І навіть гроші в житті людей зуміли дати так, щоб подарунок не був неособливим і дуже дорогим.: конверт з певною кількістю, на яку вело було зроблено внутрішньо, але з серця (ві сниться цього часу), а також банкноти вішали в ванну на шпильках, до кожного з яких був прикріплений список, які речі людина може порадувати себе цими грошима.
Подарунок завжди в першу чергу. До уваги наших слів, снів і бажань.
Покажіть своїх близьких, які ви знаєте, почуєте і розберете їх. Подаруйте коханій людині, і вони залишать вас в поверненні.Катерина Головіна спеціально для
Веб-сайтПопередній перегляд: Touchstone Фотографії
Дивитися також:Подарунок батька за дочку
"Дякую щастя, побачити її!"
Купити яку душу просить.
на www.adme.ru/svoboda-psihologiya/notitle-1199660/