15 секретів вічної молоді від beautician Jennifer Lopez і Scarlett Johansson

Harold Lancer, лікар-дерматолог, довіряє своїм обличчям J. Lo, Beyonce, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson і Michelle Williams - і список йде довго.Веб-сайт Публікуємо 15 основних рекомендацій, які лікар надає своїм клієнтам зберегти свою природну красу протягом тривалого часу. Ці поради незвичайні і несподівані. І цінний!

1,1 км Правило 60 секунд Наносити зволожуючий засіб відразу після прання. Після 60 секунд тонка водяна плівка, що залишилася на поверхні шкіри після миття випаровується і шкіра почне втратити вологу.

2,2 км Вона звучить дивним, але вона була перевірена роками: якщо ви п'єте склянку вина або коктейлю перед відвідуванням салону, процес буде більш болючим і менш ефективним. Ймовірно через судинозвужувальний ефект етанолу.

3. У Мимовільно віджимаючи щелепи, ви самі виконуєте диссервіс, навіть кілька: псуйте зубну емаль, заробляйте зморшки в куточках рота і спотворите овал обличчя. Якщо ви, як правило, подрібніть зуби уві сні, отримайте спеціальну силіконову шапочку - як боксери, тільки м'які. Поступово зникнуть звички!

4. У Перед тим як стрибати в басейн або зануритися в море, змочити волосся питною водою. Наповнить простір між вагами волосся, а сіль або хлор не проникне.

5. Умань Я дізнався цей рецепт з російських колег, і я сказав майже як анекдот. Але я перевірив це - це блискучий! Сметана містить достатню кількість жиру, щоб пом'якшити шкіру, ферментовані компоненти молока охолоджують і заспокоюють, і не спалює. Пофарбуйте, протримайте 20-30 хвилин і промийте прохолодною, навіть холодною водою.

6. Жнівень Не купуйте бавовняні кулі Якщо ви не любите наносити тональний крем пальцями (похил, це краще), використовуйте щільний губку або щітку. Те ж саме про тонік для обличчя: краще трохи покинути на долоню і мити. Вата поглинає більше, ніж вона віддає, і ви відходите її.

7. Про нас Використовуйте ґрунтовку (база)Невтральна в хімічному складі основа запобігає пересуванню шкіри, що виникає з матових тональних засобів. І якщо шкіра жирна, ґрунтовка захистить пори від потрапляння всередину кремових частинок і ризик прищів буде менше.

8. У Не завжди, звичайно, але якщо раптом виникає подразнення на обличчі, і не існує спеціального засобу під рукою - шампунь для лупи підійде. Ви можете знайти його всюди! В складі - пірітіон цинку, відмінний протизапальний засіб.

9. Навігація У ванній кімнаті або вішає в душ. І ви використовуєте його під струмком води. Я не рекомендую.
Набагато ефективніше поготувати шкіру, повністю висихати, трохи розтягнути і ретельно відтінити зайву сухість. А потім, звичайно, наносимо вершки. А роздратування буде менше, а волоски не будуть рости.

10. Якщо ввечері у вас була важлива подія, для якої ви побудували комплексну укладку, використовуючи гелі, муси, піни і лак, просто миття волосся може бути недостатньо чистим. Додайте ложку соди для випічки в звичайний шампунь: він допоможе повністю видалити залишки коштів і повернути волосся на живий вигляд.

11. Подрібніть зуби до сніданку Потім ви не будете їсти накопичений наліт з відпрацьованими бактеріями. Я помітив, що шкіра моїх пацієнтів, які кистіть зуби до сніданку краще порівняно з тими, хто відкладає.

12. Вимити, приймати душ і пити тільки злегка теплою водою. Це буде холодно, але ваша шкіра буде вдячна вам. Довірити мене.

13.00 р. Якщо ваш день крем містить SPF, вам не потрібно тону з захистом від сонця. Він робить фактуру крему більш щільним, і це навантаження на шкіру. Ідеальним варіантом є BB- або SS-крем: і догляд, і зволоження, і камуфляж.

14. Це кращий крем для тіла, ідеальний маска для обличчя і супер волосся засіб!

15.00 р. Я маю на увазі день без макіяжу. Просто гідратація, харчування та захист. Як мінімум раз на тиждень.

pic-words.ru/15-sovetov-ot-kosmetologa-dzhennifer-lopes-genialno.html