Якщо люди знають, але в Бразилії це незаконно зберігати диких тварин, як домашні тварини. Але незважаючи на ці заборони, кожен рік трохи пінгвін названий Діндимом вітрила до Бразилії до свого друга, яким він зустрівся в 2011 році.
Один день 71-річному рибальстві Йоано Перейра де Сюша знайшов на березі дихання пінгвіна. Він взяв його додому, закрив його і назвав його Дідимом. Після того, як пінгвін відкинувся в невідомому напрямку, але що здивував старого чоловіка, коли він побачив його знову наступного року. Зараз Діндим щорічно відвідує його кав'ярню.
"Всібо сказав, що він не повернеться назад, але тепер він приходить до мене щороку", - говорить Джоао.
Для того, щоб побачити свого моряка, пінгвін плаває близько 8000 кілометрів щороку.
Р
Тепер більшість року Діндім живе в Бразилії з Джоано, а решта часу витрачається в домашніх умовах, від узбережжя Аргентини і Чилі. 691550
"Я люблю його, як свою дитину, і я впевнений, що він любить мене."
Біологи кажуть, що вони не бачили нічого подібного. Імовірно, пінгвін вважає, що Джоао є членом своєї родини.
На основі: boredpanda
Переклад та адаптація
Веб-сайтwww.boredpanda.com/man-saves-penguin-returns-swims-5000-miles/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook