Подарунок батька за дочку

Батьки є найдорожчим у нас. Це люди, які знають і розуміють нас краще. І вони люблять самі.

Історія Бренна Мартіна доводить до цього тисяч разів.

У школі мій dad сказав, що він мав подарунок для мене. Я думав, що це була певна листівка, але що я був представлений дуже безцінним. Після церемонії нагородження мій дад передав мені книгу Д. Сеуса, місця, які ви будете. На першому я просто посміхався і сказав, що це було багато, і я дійсно люблю цю книгу. Але він сказав: "Не відкрийте його."

На передній сторінці я бачив трохи абзацу, написаних не іншим, ніж учителем дитячого садка. Я думаю, що я почав розуміти, але я все ще плутаюся. Що року за останні 13 років, так як ви запустили дитячий садок, я підійшов до кожного вчителя, тренера та керівника, щоб писати щось про вас в цій книзі.

Учні, які навчили мене у молодших класах, кажуть, що я «здійсню з хвостиками і часто загиблими», але вчителі старших класів стверджують, що я «завтра і спостережник». А що ловить будь-який око – мій почуття гумору і любові життя. Я не можу сказати вам за словами, як охолоджувати його, щоб отримати такий подарунок: дотик, повний ностальгії і теплі спогади.

Веб-сайт Я не можу допомогти, але виловив цю історію. Здивуйте, що батько приготував до своєї коханої дочки, дійсно вдалося.

Джерело та фото: Бренна Мартін
Переклад та адаптація Веб-сайт

HYIP и SSL