Вона народилася без руки і мріяла стати актрисою – люди тільки поглянули її з перплексністю.

Ангел Гіффрі - єдина актриса світу з біонічними протезами. Дівчина народилася з патологією лівої руки, вона не мала щітки і більшу частину передпліччя, а перший протез зробив 4 місяці.

Р

р.

Під час її вирощування американський змінив понад 30 «штучних рук», і переважно вони були косметичні протези, які використовуються тільки для маскування відсутності кінцівки.

р.

Я думаю, що є люди, які люблять бути різними. Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не був рукою, і я хотів, що я не схожий на всіх інших. Я люблю свою біонікну руку, я люблю називати кіборг, і я думаю, що це весело.

р.

Після школи Ангел отримав професію психолога та займав акторські заняття. Її акторський портфоліо включає в себе кілька ролей кам'яного в фільмах, таких як The Hunger Games: Mockingjay і аудитор.

У 2015 році вона прийшла до Росії, де взяла участь у фестивалі Geek Picnic.

Ангел активно веде соціальні мережі, в тому числі фотоблоґ в Instagram, де вона розповідає про її успіхи в стрільбі з арки та пістолетних класів, спілкуючись з власниками біонічних протезів та інших подій з життя.

Американський періодично публікує свої фотографії без протеза, нагадуючи, що вона не соромиться бути різною від інших людей, і носіння біоніка вручну не робить її різною особою.

р.

598345

: рибакі.net

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження