Історія Ох, Том, як наші Ludi Cota Spasali

Історія незабутнього кота.

Перша особа:

В кінці осені ввечері. Я виїхав з дружиною після довгого дня на роботі. Згорніть згортання темряви, прокинуте колесо. Повільнившись, я прогулявся. Що я побачила мене безмовно. Перед мою кладуть кошеня з кісткою і залишки обертів замість лапи. Він є.

В кінці осені ввечері. Я виїхав з дружиною після довгого дня на роботі. Припинно згортання темряви кинули під колесами. Повільнившись, я прогулявся. Що я побачила мене безмовно. Перед мою кладуть кошеня з кісткою і залишки обертів замість лапи. Ось він:

Ми всі волонтери родини, нам дуже приємно. Ветеринаріанська названа відразу. Після проведення експертизи було зроблено вирок - необхідно класти до сну, так як воно ослабло, а роги, що кинулися в лапах. Природно, до тих пір, поки є життя, є надія, відмовляється, загорнувшись в рушник, в теплому місці і - до ранку.

Починалося лікування затирання. Відбілювання для нас і для нього. Він не реагував на дуже болючі ін'єкції антибіотиків, тільки дивився в очі. Дуже хворий. Він сидів, як він був розміщений протягом дня. Вирощені личинки, але поява рани погіршується (попередньо через ліки).

Він повинен мати операцію, але він загинув з наркозу. Я не міг це взяти. Ми повинні чекати, зцілити, і головне, сподіватися. Зрозуміло швидко він почав отримувати сили, почав ходити і харчуватися активно. Нарешті прийшов день X - операція. Це просто дивний, але цей натяг не може бути виражений в словах. й

Це кілька місяців. Поранки загоюють, кішка відродилася, практично не відрізняється від решти джгутів. Вони хотіли, але ніхто не взяв. У моєму серці я бажав його залишитися з нами. Зносостійкий, з'являється протягом п'яти, але навпаки. Названий Poltaruch. Він мав вуха і половину, ви знаєте?
Мораль цього жару: любов, віра і догляд.

: рибакі.net

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження