Після страшного сервісу в кафе ця пара залишила замітку на перевірці.

McKenzie і Stephen Schultz з США вирішили піти в японський ресторан один вечір. Вечеря, я повинен сказати, не вдалося - сервіс був просто страшний, суші довелося чекати близько двох годин. Багато гостей, які втратили терпіння, просто дісталися і пішли голодним. Шульц пара, однак, зліва на кінчик $100.

р.

На своїй сторінці Facebook Mackenzie пояснили:

"Ви йдете. Сервіс був страшним. Зацікавили 20 хвилин на воду, 40 хвилин для закусок, і витратили більше години, чекаючи рулонів. Люди навколо нас вже почали робити задоволення від нас, кажучи, що це не можна перенести. Це правда. Він був хрусткою. Це пов’язано з відсутністю персоналу, не уповільненням офіціантки. Він працював над усіма приміщеннями і ніколи не розводять до будь-якого. Подається 12 таблиць і бар. Не можна робити це! Після перегляду його запускати до кожного столу, апологуючи за затримку, я сказав Стівен... Ми звикли бути тим самим... Подається в зал... Не пропустіть цю роботу і я ніколи не сподобалося. Стівен і я вирішив зробити його щось гарним цього вечора, тому що наконечник цього хлопця явно не отримує – всі звинувачують його за погану службу. До того, як він побачив, ми вийшли. Я вирішив розмістити це як нагадування - не поспішайте судити без розуміння ситуації належним чином. І завжди, завжди пам'ятайте, куди ви прийшли. й

“Ми були як на вашому місці один раз”, - написав пара на перевірку. Ну, для такого щедрого жеста можна запланувати! Завжди, завжди пам'ятайте, хто і що ви раніше.

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження