07.03.18 _ Новини

321 - Створення Офіційних вихідних. Ну, як створення - Костянтин Великого, який в той час продовжив Рим і навколишнє середовище, тобто майже половина стародавнього світу, видав едикцію проголошуючи неділі дня відпочинку. Можливо, жодне з рішень органів влади зустрілися з такими однозначними затвердженнями людей. До речі, ринки закриті в цей день, а також державні установи. Єдине, що дозволило чиновникам звільнити рабів. Ну, селяни виконують польову роботу. Причиною публікації вироку стала пророка мрія імператора, яка пропагувала свою перемогу в цей день. У християнському світі, неділя – свято.

1609 - Не сталося з відкладенням Шуйського Василя. Роман Гагарін (звісно, виходить, прізвища - і як Юрій вступає в космонавтове знезараження?) і Тимофій Гриазной спробував дуже важко, особливо стресуючи, що «крова вівся в стрихі» в результаті правила того, що було необґрунтовано, але щось вирушило неправильно для них і загальне повстання не відбулося. Весек не відходив час, він послав війська вірним йому. Ініціанти мали фліснути на Тушіно до Фальси Дмитра ІІ.

1876 Олександр Дзвон запатентує телефон. Ідея належала Карлу Бурцелю, який працював інженером в Парижі телеграфі в середині 19 століття, але довести до робочої копії він не відбувся. Карл був першим у користуванні термінальним телефоном. Патент No 174,465 за "загальною моделлю телеграфа" Bella був випущений 7 березня. Дякуємо йому.

У 1912 році Роальд Амундсен оголосив відкриття Південного полюса. Спочатку він хотів підкорити Північ, але приготуванні, пеарі і Кухар оголосив, що це було все. Ми зробили. Я мав змінити мій розум терміново і я повинен сказати, що він мав чудовий успіх. Незважаючи на те, що він здивував багато, в тому числі Наньсен, які запозичили судно Фрама за таку справу.

1960 - У Союзі створено групу астрономів. Початкові критерії вибору – вік до 35, висота до 175, вага до 75 кг, потім істотно регулюється, щоб зменшити всі параметри. Ну, тестування здоров'я було окремою і сумною піснею для багатьох, але про це в іншому місці. Ну, фінальний список дванадцять минулих: Іван Анакеєв, Валерій Биковський, Борис Волиньов, Юрій Гагарін, Віктор Горбатко, Володимир Комаров, Олексій Леонов, Григорій Нелубов, Андрій Миколаїв, Павло Попович, Німецький Тітов та Георгій Шонін.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное