692
ХЛОРОФИЛЛ — ЛУЧШАЯ ОСНОВА ДЛЯ НАПИТКА КРАСОТЫ
Сьогодні Хочу презентувати продукт, який має велике значення для організму людини – хлорофіл. З давніх часів він служив чарівним цілителям.
Коли я поїхав в Таїланд, я помітив, що є напої з хлорофілом від японського виробника Beauti Пити, призначений для очищення тіла. В асортименті: напої з клітковиною, колагеном, з коензином Q10, L-карнітином, з лютеїном. Азійські жінки п'ють їх весь час, і кожен знає, як довго вони залишаються молодими!
Імовірно один чудес: «Чим не існує такої продукції в Україні та СНД?» Насолоджуйтеся смачними та здоровими напоями!
Тепер у мене є чудовий напій краси з м'ятним ароматом концентрованого хлорофілу з Тепер їжі, але пізніше.
Що таке хлорофіл?
Chlorophyll - зелений пігмент рослин, основа всього рослинного світу, містить більш легка енергія, ніж будь-який інший елемент. Хлорофіл часто називають «зеленою кров’ю», що діє як білок. Хлорофіл проводить фотосинтез, тобто поглинає енергію сонячного світла і перетворює його в енергію життя. Хлорофіл також називають концентрованою енергією сонця, яка, потрапляючи в наше тіло, викликає резонанс молоді і руху.
Але найбільш дивовижним є те, що молекула хлорофілу майже ідентична молекулі гемоглобіну! Єдина відмінність - атом, який знаходиться в центрі. Гемоглобін має залізо атом в центрі, хлорофіл має магнію атом!
Гемоглобін (резистентність гемоглобіну і глобіну) є пігментом, який розбиває клітини крові червоний, так само як хлорофіл робить рослини зеленими. Споживчий хлорофіл схожий на трансфузію крові для загоєння, і він поглинається організмом миттєво і без зусиль.
Аналогічність їх хімічних властивостей пояснює вплив хлорофілу на організм людини, схожий на дію гемоглобіну. Звідси ми маємо основні корисні властивості хлорофілу - насичення нашої крові киснем і прискоренням азотного обміну. І прискорення азотного обміну є збільшенням швидкості виведення побічних продуктів життєдіяльності клітинки, тобто очищення всього організму. Все інше - розслідування.
Хлорофіл стимулює всі наші органи і всі наші життєві системи.
Щоб описати всі цілющі властивості хлорофілу, я повинен писати всю книгу.
Тому я скомпільував список, який містить лише деякі основні функціональні властивості:
Активація функції кровоносної системи для транспортування кисню до клітин організму та видалення метаболічних продуктів.
Вирівнюючи кислотно-лужний баланс (pH) в організмі.
Усунення неприємних запахів (похилого запаху і запаху тіла). Можна зняти запах часнику, тютюну, міцних напоїв.
Покращено функціонування легенів і печінки
Астма рельєф
Видалити ангіну (фарингіт)
Антибактеріальні, протизапальні, протигрибкові дії
Покращення функції нирок, запобігає утворенню оксалатівних каменів. Має сечогінний ефект.
Покращення артриту і ревматоїдного артриту
Повільний вік
Удосконалення кишечника, забезпечення здорової мікрофлори, стимуляції перистальтику.
Детоксикаційні властивості - нейтралізує і знімає токсини з організму, знімає зайві препарати
Боротьба з безсонням (різноманітність падающих)
Антиоксидантна дія, нейтралізує вільні радикали
Має антимутогенні та антикарциногенні властивості, запобігаючи змінам молекул ДНК і виникнення новоутворень.
Сприяє відновленню тканин і прискорює загоєння ран, ерозії і виразки
Покращення функціонування щитовидної залози
Підвищення кількості еритроцитів (еритроцитів), поліпшення емічних умов
Підвищений обмін
Зміцнення імунітету, підвищення стійкості організму
Вирішення менструальних проблем
Підвищує виробництво молока в лактуючих жінок.