Р
Ось раніше обіцяють матеріал про те, як правильно спілкуватися з неочищаючими людьми, коли вони просять «приховувати», некомфортні питання.
Найголовніше зрозуміти, що за будь-яким запереченням є приховане питання. Якщо хтось сперечався з вами, це означає, що вони не мають інформації. Ваше завдання не входить до спору, не захищатися. Потрібно взяти позицію, в якій ви і опонент «одної крові», ви є колегами, і разом вирішуєте спільну проблему.
Як зробити це? Дуже просто! Привіт з ним! Будь-який аргумент завжди є агресією. Немає «проти» дійсно народженого в спорі. Нерозуміння, недовіра і відчуття, що ви на протилежних сторонах барикади народжуються. Кожен має свою думку.
Чому це відбувається? І тому, що чисто психологічно, ви нехай суперника знає, що він «від питання», він не має достатньо інформації. І в особливо нехтованих випадках - він просто приступ або "зомбі". Тексти пісень, а це означає: Ніхто хоче бути фольгою, ви думаєте?
А замість того, щоб отримати дружній, зацікавлений співрозмовник, і в подальшому, можливо, однодумців, у нас є ще один дратівливий і впевнений в нашому сирому вболівальнику. Таким чином, ми підемо дуже довго, щоб реалізувати ідею універсального райдужного райу на Землі, мої дорогі колеги.
Насправді, це дуже легко зробити людину, взяти вашу сторону, стати зацікавленим, запустити, щоб читати більше онлайн і лікувати наш спосіб життя поважно - це принаймні.
Я пропоную, що кожен дізнався дуже просту техніку, що називається Коло консенсу. Попереду я можу сказати, що це може бути використана, де намічається конфліктна ситуація. Ви зможете успішно влаштувати відносини з дружинами, дітьми, матір'ю, сусідами та ін. Ви станете майстером дипломатичного мистецтва!
Як виглядає практика: Ви отримуєте заперечення: «М'я повинен бути з'їденим, тому що є білок нам потрібно». Згода: Так, я повністю погоджуюсь з вами. Я теж думав. Слово (або фраза) - це пакет: «Що я дізнався про це, спілкуючись з людьми – практикуючими, я змінив мій розум». Насправді, є багато живих продуктів, де протеїн не менше м'яса. Білок потребує тільки 25-30 грам на добу. А не білок, насправді, необхідний, але амінокислоти.
Ви відчуваєте різницю? Ви не погоджуєтесь більше. Ви точно перейдете на тій же хвилі з вашим співрозмовником і спокійно поясните свою точку зору. Не дивлячись на те, що вам зацікавити його, щоб запитувати такі цікаві питання.
Так, схема: Об'єкт - Ваша згода - Word-binding (передача міст) - відповідь
Коли ви усвідомлюєте, що заперечення є дійсно вашими друзями, ви будете перестати боятися і уникати їх. Ви починаєте насолоджуватися такою темою спілкування. І так, щоб ваше слово не виглядало монотонним і шаблоном, потрібно заздалегідь запасатися різними опціями для «сповідань» і «слов-посилання». Тоді ви будете відомі як хороший, цікавий співрозмовник.
Приклади згод: «Я повністю погоджуюсь з вами», «Ви абсолютно право», «Велике питання!» «Викорисний знак!», «Я теж думав, і т.д. Приклади «слова-купе»: «Ще, «І ще», «І ще»
Головна Немає заперечень! Слова "No", "But", а їх семантичні аналоги не повинні звучати у своєму виступі. Таким чином, ви знизите свою роботу до нуля. Використовуйте тільки психологічно комфортні та потокові фрази!
Пройдемо список поширених заперечень:
1,1 км "Привіт, ви повинні їсти м'ясо!" - Відповідь вже вище. Щоб краще зрозуміти те, що саме співрозмовник означав, що мотивація - запитайте питання: "І що ти думаєш?" Чому ви думаєте, що? Коли ви отримуєте конкретну відповідь, вам буде легше відповісти на заперечення.
2. Чоловік повинен їсти м'ясо. Чому варто їсти м'ясо? Дотримуйтесь кола консенсу.
3. У Риба повинна бути з'їдена, є також фосфор! - Ви абсолютно право, я використовував, щоб подумати так теж, однак, розуміючи питання, я дізнався наступне ...... Товарів у наявності: Але шкода від їсти рибу безмірно більше переваг!
4. У «Меа містить незамінний білок» - Дуже добре, що ви приносите цей номер! І все ж це не білки, які незамінні, але амінокислоти. З них в кінці ви можете отримати будь-які білки, рослинні продукти відмінно справляються з цим завданням!
5. Умань "Чоловік є предатором" Я використовую, щоб теж подумати, але коли я шукав на зубах людини і предаторів, я зрозумів, що вони були фундаментально різними. Відмінність в довжині отвору говорить однаково. Крім того, у людини властива непристойна дегустація перед пам'яткою крові, кишечника, сирого м'яса. Етд.
6. Жнівень Людина з'явився, коли мавпа почала їсти м'ясо. Запитайте себе, де з'являються знання. Я особисто не знаю таких фактів.)
7. Про нас Наші предки їсти м'ясо протягом століть, тому чому слід зупинитися? - Я повністю погоджуюсь з вами. І все ж, після вивчення цього питання на глибині я знайшов, що наші предки не їсти стільки м'яса, як прийнято вважати. По-перше, було пов'язано з зміною клімату та вимушеним переїздом до холодних регіонів, де корм на основі рослин був рубцевим. По-друге, перед революцією в Росії були цілі громади сирих продуктів і вегетаріанців. І після революції теж. Роман Іль і Петров «12 стільців» можна цитувати як приклад, про вегетаріанські манжети розповіли) Холодильники більше століття, і не було місця для зберігання цього м'яса. Скільки днів в християнському календарі в цілому?
Ось зразковий план відповідей на спірні питання. Я не зроблю весь довгий список можливих заперечень, для мене важливо показати принцип себе. Далі можна прогулятися по списку самостійно і підготувати відповіді. Велике навчання!
8. У "І дрилі їсти м'ясо!"
9. Навігація "Не м'ясо в ковбасках!"
10. Подумайте про бактерії, які ви економите.
11. «Ви відчуваєте себе шкода за невинні томати? й
12. "Це все добре, щоб піти у роті!"
13.00 р. Тексти пісень, а це означає: Навіть Біблія каже, що ви можете їсти м'ясо.
14. «Жесу подають людям з рибою і вином. й
15.00 р. Людина підняла тварину для їжі.
16.00 р. "Рашка не відчуває болю!"
17.00 р. Але рослини відчувають біль занадто? ?
18 років Не їсти м’ясо стає агресивним.
19. "Особливе, я не можу без м'яса!"
20. «Якщо ви не їсти м’ясо, ви не будете рости. й
21. «Якщо ви не їсти м’ясо, підприємство та акумелен зникнуть!»
22. "Жіночі жінки потребують м'яса!"
23. Якщо домашні тварини не піднялися для м'яса, вони не будуть існувати на всіх.
24. У селах не вистачає екзотичних, там нічого не їсти взимку, крім м'яса!
25. «Ви повинні м’ясо для фізичної роботи!»
26. «З м’яса не можна будувати м’язи. й
27. Вам потрібно їсти те, що тіло просить!
28. "З м'яса, обід не обідає."
29. «Нам потрібні одяг з вовни і шкіри. Так що м'ясо не втрачається, його необхідно їсти.
30. Тварини не хворіють.
31. “Чому б ви робили це, ви втратите вагу? ?
32. «Що можна їсти, якщо не м’ясо? й
33. «Всі вегетаріанці є хіппі, і всі хіппі є ягнятами. й
34. Всі ваші неприємності, тому що ви не їсти м'ясо.
35. "Ваша дитина буде потворним."
36.00 Р "У вас немає дітей."
37. «Бефорне вбивство, тварини подбають. й
38. «Якщо корова не змащена, вона загине. Корова просить бути молочним.
39.00 р. «Ця банана ви їсти з мавпи в Африці. Чи не так?
40. "Чому не їсти креветки? Вони степид. ?
41. «Якщо ви не з'їсти м'ясо, всі ваші волосся і нігті вийдуть. й
42. «Коли я припинив їсти м’ясо, я став занадто добрим. І мені потрібна захоплення для бізнесу. й
43. «Без м'яса ви не віддаєте народження; плоди будуть поступатися. ?
44. Якщо Бог не хоче їсти тварин, він не зробить їх з м’яса. й
45. «Гуманові зуби не так гострі, як ті предатор, але м'ясо можна варити. ?
46. Чоловік не може жити довго без м'яса. й
47. «Людина має вболівальники, що означає предатор. й
48. «З м’яса неможливо їсти, оскільки рослинні продукти швидко засвоюються і голодні повертаються. ?
49.00 р. «Якщо ви не їсти м’ясо, у вас буде анемія». ?
50.00 р. «Я вбиває огірки і трави, чому я не можу вбити тварин? й
51. «Не чисті вегетаріанці в природі – навіть трави можуть їсти комахи, яйця птахів, дрібні гризуни». ?
52. "Не тягнеться на жінок."
53. «Якщо ви не їсти корів, вони породжують, вони стануть занадто багато. й
54. Вітамін В-12 міститься тільки в м'ясі! Без цього захворювання розвивається і смерть неминуче.
55. Розвинені мозки вегетаріанських дітей.
56.00 р. «Важко їсти м’ясо. й
57.00 р. Я повинен їсти м'ясо за типом крові. . ?
58. "Мама буде..."
59.00 р. «Я не можу подарувати сім’ю для тварин. й
60 хв Доведено, що сирі продукти харчування живуть довше звичайних людей.
Ви отримаєте до кінця списку? Ну, тепер ви добре підготували для навіть найскладніших розмов! Ще одним кінчиком є лікування все з гумором. Посмішка у людей, покажуть свою відкритість і готовність до співпраці і обміну думками, навчаються слухати людей. Тоді вам не буде нудно! Хороші та плідні розмови! І нові в нашому рейтингу!