Примітки. Я не знаю, що день знову.

Патрі

Як ви можете побачити, я повністю лаціна. Я не рахую дні або ночі. Я думав, що це абсолютно безглуздий. І, швидше за все, що це таке. Як все інше. Але я не збираюся філософізувати. Я хочу поговорити з вами сьогодні. Це простий бажання поговорити в одному напрямку.

Я сидю тут сьогодні і пам'ятаю нас, і не тільки те, що це було лише деякі ностальгічний день, і ви знаєте, де все вийшло з. Ви, ймовірно, не зможете слідувати потоку моїх думок прямо зараз, але це все почалося з цього малюнка, коли я подумав про вас і малювання, малювання на роботі з ручкою, яка мала абсолютно нічого спільного з мистецтвом. Хоча, коли я дивлюсь на сучасні шедеври, навіть я не здаю себе, але я пам'ятаю цей малюнок. що я дав вам на A4 з підписом: "Це те, що ви робите з живітцем") Ви знаєте, як здивували мене, коли я знайшов цей пакет у вашій машині через три роки? немає, ви не знаєте, як ви можете уявити, що я бачив кожен раз, коли я підібрав ноги на кухні малюнок в кольорових олівців невибагливих світах. але кожен раз я бачив спосіб, який ви подивилися на мене, це, мабуть, найкрасивіша річ: як ми обпекли один одному, і кожен не бачив, ми половили моменти і були щасливими. а потім, ви знаєте, я почав малювати. не пейзажі, не люди, але я просто дав вам хороший погляд на мене.

Я пам'ятаю, як ви влаштували. Як ще раз сколиться, у вашій сорочку, я піднявся ноги на підвіконні і просто запитав: чи можна жити тут? Ваш подарунок мені. і ми не закриваємо в цей час. і вже знав, що ми будемо разом. і отримайте разом. дивний. Я думаю, що люди часто думають про занадто складні механізми замість того, щоб просто бачити людину і зрозуміти, що ви хочете жити з ним. і що найголовніше - розповісти про це. Я думаю, що світ буде легше через це. і що відбудеться пізніше. що це неоціненно.

Про нас, про них, про музику і про щастя. Що це таке. Я відчуваю себе щасливою людиною. і в очах інших - Я сумно-смажена. і це так смішний. щоб кожен має власний, як і будь-який інший. і кожен вибирає. і я боїю, що багато хто піклується про своїх будинків, квартири, меблі, а не про житло.

Тим У мене є свіжі крихітні енергії. ви будете сміятися - але я взяв кошеня. Я захотіла мати - і чоловік відхилений. Зараз у нас є ціла сім'я. Я люблю своїх котів, вона радує мене) тільки я не даю її зараз. вона так мій, що я не даю його нікому. бо це жива істота, яка вірила мене, і я - в ній. і вона вже клала очі. і як я коли-небудь віддаю його?

Я прошу вас, так само, як я пропустив море, так само, як люди зазвичай пропускають щось живо, дістатися, є, але є багато турбот.