Історія однієї Хамки, яка викрадала весь зефір!

доб.

На зупинці автобуса в автобусі в автобусі в автобусі застрягає вік розвиваючого соціалізму. Ви знаєте, з серії найбільш глотки: по собі, червоному обличчі, вії непристойно білі, на голові перманентна навпіл з пергідролом, пара бородавок в самих непристойних місцях, а в командному голосі попросили:

- Драйвер, де з'явиться цей мікроавтобус? Чи можу я дістатися до XXX Boulevard?

Отримала відповідь на підтвердження (від 7-8 років) в автобусі і відразу почалися тітка.

- Водій, я на паролі!

- Молода людина, відкрита люка, дуже гаряча на автобусі!

Жінки, не кладуть сумку на ноги! - Людина, закрийте вікно, дуже продув! Я сидю! Що ви платите за це?

Дівчина, зупинка розмови по телефону! Чому я слухаю, хто вас скидати?!

- Водій, це далеко від бульвару?

У той час як 7-8 зупинок, мінібус вдалося пройти одну і половину, але водій швидко знайшов:

до Ні, ми тут. Це буде ваш булевард. Крім того, автобус дійсно поїхав до бульвару (хоча не так).

- Чому не можна сказати мені перед? Я сказав вам! І цей монстр почав вичавити до виходу. Знижуючи всіх, особливо незабутнього водія, з поглядом, тітка вийшла в повну тишу. Ця тиша, однак, не тривала - три секунди. Коли водій закрив двері, він отримав таку стоячу овуацію, як якщо він просто успішно висадив літак в Хургада. Я дивлю, скільки пересадок вона все ще потрібна?

Веб-камера

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження