Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа

Зустрічайте Shelly Gifford з Австралії - Майстер з літерою столиці на косі! З кожним днем вона проводить щось неймовірне на голові Грейс. Залиште підлогу в Shelly. З дитинства я задовольнився косою, але довгий час я не підозрю, що існують будь-які інші види плетіння крім французької та голландської коси.

У квітні 2014 року я почав соцмережі. І я почав приєднатися до тематичних груп, де мами люблять обмін ідеями для своїх дочок зачіски і дати поради щодо плетіння. Тексти пісень, а це означає: І я був дійсно пішов! Я почав вивчати нові стилі, навчати навички. Тепер я крутю досить швидко і професійно достатньо часу, щоб створити нову зачіску щодня.

Я люблю плести коси і покласти зачіски Grace онлайн, тому інші можуть бути натхненні моїми ідеями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Веб-сайт Вона запрошує своїх читачів, щоб захопити те, що неймовірні зачіски Shelley робить її дочкою.

«Що вранці ми маємо 15 до 20 хвилин, щоб створити зачіску, і ми не можемо дозволити собі відволікатися.»Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа

«Я закрутив так швидко, як я можу, а потім я збираю картину глави Grace і поставте його в Instagram».Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа

«Грейс – це велика робота! Я навчаюся на своєму волоссі, так як це було досить довго і вона завжди слухняно чекаю мене, щоб закінчити. вона реальна маленька модель.Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа

"Grace має великий характер і вона друзів буквально кожен" Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа

«Приміром, в школі та балетному клубі дочки, кожен звертається увагу на її дивовижні зачіски.»Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа

629283

Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа р.

Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа , Україна

Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа р.

1 999 р.

7397571

через www.boredpanda.com/mum-braids-intricate-hairstyles-shelley-gifford/