Ця Мама Weaves Її Дочка Неймовірна Покоївка Кожен Ранок Перед Школа

Зустрічайте Shelly Gifford з Австралії - Майстер з літерою столиці на косі! З кожним днем вона проводить щось неймовірне на голові Грейс. Залиште підлогу в Shelly. З дитинства я задовольнився косою, але довгий час я не підозрю, що існують будь-які інші види плетіння крім французької та голландської коси.

У квітні 2014 року я почав соцмережі. І я почав приєднатися до тематичних груп, де мами люблять обмін ідеями для своїх дочок зачіски і дати поради щодо плетіння. Тексти пісень, а це означає: І я був дійсно пішов! Я почав вивчати нові стилі, навчати навички. Тепер я крутю досить швидко і професійно достатньо часу, щоб створити нову зачіску щодня.

Я люблю плести коси і покласти зачіски Grace онлайн, тому інші можуть бути натхненні моїми ідеями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Веб-сайт Вона запрошує своїх читачів, щоб захопити те, що неймовірні зачіски Shelley робить її дочкою.

«Що вранці ми маємо 15 до 20 хвилин, щоб створити зачіску, і ми не можемо дозволити собі відволікатися.»

«Я закрутив так швидко, як я можу, а потім я збираю картину глави Grace і поставте його в Instagram».

«Грейс – це велика робота! Я навчаюся на своєму волоссі, так як це було досить довго і вона завжди слухняно чекаю мене, щоб закінчити. вона реальна маленька модель.

"Grace має великий характер і вона друзів буквально кожен"

«Приміром, в школі та балетному клубі дочки, кожен звертається увагу на її дивовижні зачіски.»

629283

р.

, Україна

р.

1 999 р.

7397571

через www.boredpanda.com/mum-braids-intricate-hairstyles-shelley-gifford/