421
Кілька фактів про себе і переваги сирої їжі:
З початку сирої їжі (2 роки тому) не було гострих респіраторних інфекцій, ГРВІ, грипу тощо. (до того, що 5-7 разів на рік).
На тиждень після початку сирої їжі я мав мігрену, яку я мав за останні кілька років і за які ліки не допомогли.
- після року сирої їжі повністю пройшли хронічні варикозні вени.
Фізична витривалість збільшилася багато разів, у спорті було легко досягнути таких результатів, які вона не була, коли він служив у спеціальних силах ГРУ.
знижений час сну до 5 годин. Після прокидання я відчуваю свіжість, повну міцність і повністю відновлений.
Підвищена психологічна і стресостійкість.
- продуктивність послідовно висока протягом дня, не існує таких змін, як раніше. Після обіду я не хочу лежати і відпочити. Повна енергія до кінця вночі!
Я не використовував шампунь майже рік – моє волосся знаходиться в відмінному стані, чистий, здоровий, немає лупи, мій регулярний перукар був шокований, коли відповідь на своє питання була «вода»!
Я не використовую засіб для очищення організму майже на рік – шкіра чисто, свіжої, здорової і добре пахне, не існує запаху поту, навіть після інтенсивного спорту.
Я не використовував зубну пасту майже на рік, і за останні кілька місяців я не використовував зубну щітку, після їжі я промив рот водою. Під час цього часу зуби стали білими, 2 зуби мали карієс, які не встигли загострити - емалі, карієс не довше.
Це перше, що прийшов до розуму змін, які відбувалися в моєму житті, оскільки перехід на природне харчування!
Також на сирій їжі:
• Ви ніколи не будете придаткові.
Ви забудете, що алергія.
• Ви скажете прощадити на геморой.
• Ви будете вилікувати всі хронічні захворювання.
• Ви зміцните кістки.
• Ви позбавите симптоми менструації.
• Ви відчуєте енергію.
• Ви будете залишатися здоровими у віці.
• Ви збільшите свої шанси на життя до старого віку.
• Ви дізнаєтеся багато нових цікавих смаків.
• Збережіть гроші на шкідливі продукти і заощаджуйте багато грошей на лікування захворювань і медикаментів.
І це лише невелика частина чудес, які чекають вас на шляху до здорового способу життя і природного харчування!