р.
Я думаю, що я хороша людина, так як всесвіт так легко кинув мене коханим, вірним, унікальними і неповторними подругами. У деяких випадках, «Чому з’явіли ці дві божевільні люди», але все ж кожна хвилина з ними є найкращим подарунком, який я отримав від вище.
В цілому, дуже легко бути щасливим, якщо ви познайомитеся з реальною дружбую на шляху confusing. Сильний як місячний місячний дідусь, ніжний як дитяча дупа, надійний як бордовий замок.
Роки тому, коли дерева були великими, я був удачливий, щоб бути одним з трьох мускатерів. Я був щасливий, щоб втратити цю дружбу. Я живу з тим, що ми познайомимося, навіть якщо доля нас змащувала по різних континентах. Я точно впізнаю свої сиськи. У будь-якій формі з будь-яким кольором шкіри. З тих, хто мій друзі мене, тільки помножений на три.
Якщо такий величезний термін дружби було дано тільки за серйозні правопорушення, я не хотів би зробити щось незаймана, просто пройти з ними знову сто доріг коліна до коліна. Я даю все в світі, щоб жити кожен момент своєї любові, торкнувшись за радість, коли їх діти народилися, відчувати біль, коли вони були болячені, щоб спалити гнівом, коли вони були болячені, щоб залишитися змія на ніч пережити їх невдачі.
Я не знаю, що я б був би або що я хотів би зробити, якщо один з моїх друзів в шкільній передпліччя не покусити мене на плечі, коли я був 7. І другий органічно не вписав правий болт в наш добре налагоджений механізм шкільної дружби.
Якщо хтось з вищевказаних не підключав наші душі і серця з міцними нитками, я, безумовно, не буду те, що я зараз.Я не уявляю, як вижити Не захоплюючі ідіозії, ненав'язливі на кістках любовних драм і розбиті про неправильні причали катерів пристрасного життя навряд чи будуть настільки дивовижні. А особливо не буде настільки красивою без мільйона людей, які призводять до того, щоб «покохати, майже нешкідливий» і з'їсти разом. І я впевнений, що я був сірим без сюрреалістичних чат-бесід, giggles в ніч на телефоні і несподіваних подарунків: "Я пропустив вас."
Я, ймовірно, не дізнався основи фізики, якщо я не знаходився з другом на 9, що ви можете отримати іскри електрики з вашими брюками. І малоймовірно, що я займаюся творчим агрегатом без знань, які ріеллет кинувся в стіну їдальні, завжди вимовляється в найважливіший клас студента. Я не навчаюся швидко знімати ноги, якщо ми не зловили крадіжку солоної капусти з ринку. Я все ще не знаю, що твій язик робить, коли ви спробуєте розірвати бар гойдалки, який, до речі, я повинен мати справу з моїми найкращими друзями.
І це неприпустима радість, коли є кому поділитися життям, приступаючими ідеями, сумнівними спогадами, горою літер, написаних як курка з лапою, і компромуючи фотографії. І коли є хто-небудь з ким для літрів чаю, щоб hoarsely обговорити філософські теми, змішані з питаннями лазерного видалення волосся. І, звичайно, в кінці, не дбаєте про вашу думку і погоджуватися з усіма, щоб Бог забородав друзям, що не приїжджає до Корвалолу або настоянки.
Справжня жіноча дружба не просто знає пароль електронної пошти або має додатковий букет ключів, що зберігаються у вашому мішку, просто якщо. Це багато дрібних речей: затишні плечі поруч, теплі руки, біле сухе заливають в потрібний момент, поода солі і т цукру з'їжджають разом.
Ця дружба навчає вас сказати правильні слова в часі, зберігати інші секрети людей, реагувати на SMS в середині ночі, одна нота голосу для визначення настрою і очікування плеча до плеча, коли ви втратите близьких. Випробувано радами, судами, чоловіками, дітьми, тваринами та різними політичними поглядами. Неприємні дрібні кварелі, ані середні тяжкості перемир'я, ані навіть інші сумнівні жінки, що з'являються на горизонті з часом, можуть знищити її.
Протягом багатьох років життя в дивних шляхах тестує дружбу для правди. І якщо багато років тому ви все ще не захочете поділитися новинами в першій хвилині з друзями, то «тест для вошей» пройшов з благоустрою. І дайте відповідь на вашу картину кільце на пальці, відправивши половину хвилини після вироку, ви отримаєте відповідь: "Що досить кішка". Може бути я такий ебать фотограф. Головне, що відповідь прийшла і ваших друзів ментально, але все ще близько.
Чи не є кращими доказами жіночої дружби? Що я сподіваюся носити принаймні стільки років як кришталева ваза.
Ми мільйони. У кожному місті і кожній країні. Три, чотири, п'ять. Ми ділимося спільними життями і знаємо, як бути друзями. І сьогодні це чудовий день для щоденного знайомства і розповісти друзям, які вони найкращі.
Автор: Ольга Герда
через adme.ru