496
Олександр Ширвінт у віці. Чудова історія!
Веб-сайт Публікуємо круту історію, яку розповів Народний артист РФ Олександр Ширвіндт, відомий своїм відмінним почуттям гумору!
В нашому віці (75 і вище), нічого не можна змінити і нічого не можна відмовитися.
Я кинути палити так багато разів, але це не призвело до нічого хорошого. Я пішов до цього, поки мій син, який я дуже слухняний і боявся, сказав: «Чому достатньо. й
Тексти пісень, а це означає: А потім вони вказували мене в чудовому академічному, розповідаючи мені, що він не прийняв всіх, але він знав мене з десь і був готовий говорити мені.
Я кладаю повну сечу зразок і поїхав до кінця Ентузіастського шосе.
Особняк, тиша, прогулянка милою заготовленими дами в пластикових робах. Килими, величезний офіс. На стінах листи подяки з Наполеона, з Петра І, з Небуходоносара. І є академічне носіння золотих окулярів.
- Як старий ти? він каже.
до Так, я кажу, буде чотири сотні.
до Ми однаковий вік, я рік молодший, ніж ви.
Коли він побачив папку плити, він загинув руки, "Плаза, відкинути її." Я вже сподобалося. Я не дивився в файл. «Що ви отримали? Я сказав,
- Перш за все, боляче коліно вранці.
до Навпаки, це ніч. Що ще?
- Недбалість.
- Ну, це океї.
- Я швидко втомився.
до Це право. Я теж. У нашому віці це повинно бути.
І заспокоївся. Якщо медичний академічний відчуває себе таким же чином, як мені, то що потрібно сказати? Я сказав, що я кинути палити.
Він дивився на мене через золоті окуляри:
до Моя дорога, чому? У нашому віці нічого не можна змінити і нічого не можна відмовитися. Ми живемо як ми робимо.
Я поцікав його на папері і зліва.
Геніус! Якщо він прочитав сечу...
10 фактів про життя, які ви розумієте тільки з віком
через fit4brain.com/10295
В нашому віці (75 і вище), нічого не можна змінити і нічого не можна відмовитися.
Я кинути палити так багато разів, але це не призвело до нічого хорошого. Я пішов до цього, поки мій син, який я дуже слухняний і боявся, сказав: «Чому достатньо. й
Тексти пісень, а це означає: А потім вони вказували мене в чудовому академічному, розповідаючи мені, що він не прийняв всіх, але він знав мене з десь і був готовий говорити мені.
Я кладаю повну сечу зразок і поїхав до кінця Ентузіастського шосе.
Особняк, тиша, прогулянка милою заготовленими дами в пластикових робах. Килими, величезний офіс. На стінах листи подяки з Наполеона, з Петра І, з Небуходоносара. І є академічне носіння золотих окулярів.
- Як старий ти? він каже.
до Так, я кажу, буде чотири сотні.
до Ми однаковий вік, я рік молодший, ніж ви.
Коли він побачив папку плити, він загинув руки, "Плаза, відкинути її." Я вже сподобалося. Я не дивився в файл. «Що ви отримали? Я сказав,
- Перш за все, боляче коліно вранці.
до Навпаки, це ніч. Що ще?
- Недбалість.
- Ну, це океї.
- Я швидко втомився.
до Це право. Я теж. У нашому віці це повинно бути.
І заспокоївся. Якщо медичний академічний відчуває себе таким же чином, як мені, то що потрібно сказати? Я сказав, що я кинути палити.
Він дивився на мене через золоті окуляри:
до Моя дорога, чому? У нашому віці нічого не можна змінити і нічого не можна відмовитися. Ми живемо як ми робимо.
Я поцікав його на папері і зліва.
Геніус! Якщо він прочитав сечу...
10 фактів про життя, які ви розумієте тільки з віком
через fit4brain.com/10295
30 неймовірно реалістичних татуювання. Ви не вірите очі!
Міні-монет: 13-річний вражень завоював сучасний арт-ринок