527
03.03.03 р.
1613 – Земський собор обрано Михайла Романова як царя, і таким чином позначив початок нової династії. Як вони кажуть, нічого не занепадного ... Годунов, в його князі, половив розіграну сім'ю за Можай, і бажали там, поки вони не приходили до влади Фальсе Дмитра І. Однак, як виявилося, Дімка, надходить до Кремля для того, щоб довести свою дивовижну з родиною Романова, повернув виживання Федора (щодавнє гніздо Руриковичів до його ім'я) і дружину Марти. Також були доступні діти. Ось один з них, Міша, а згодом був царем. І, так, деякі види кінського служіння з Руриковичом подаються бонусом у виборах. Для боярів дуже боялися падати під поляками. Хто знає, можливо, в ... Спочатку Патріарх закріпив у своїй назві.
1861 Alexander I aboled serfdom. Ну, я зробив. Я підписав проявляється. Але, як кажуть, ви можете витягти людину з дикого (або з інших), але збити дикого з людини трохи складно. Так, понад століття і половина минула, і дух не виходить.
1923 р. – Опубліковано перший випуск журналу Time. Він був заснований Briton Hadan і Генрі Luce. Поки щотижня новин світу. У форматі журналу було розірвано сотні тиждень по всьому світу. Він став засновником традиції вибору людини року. Демократія в цьому питанні не пахне, вибір – прерогатив редактора. Ми повинні розуміти, що з цієї причини Гітлер, Сталін, Путін зумів порадувати.