Про нас

р.

Він став художником просто тому, що він повинен піти кудись після школи. Він знав, що робота була призначена для задоволення, і він любив живопис. Так було зроблено вибір - він увійшов до художньої школи.

За цей час він вже знав, що образ об'єктів ще називають життям, природою - краєвидом, людьми - портретом, і багато іншого знає з сфери обраної професії. Тепер він повинен дізнатися більше.

«З метою імпровізування, вам спочатку потрібно навчитися грати за нотами», - сказав він на інтродукційній лекції вражаючого вчителя, відомого художника. Отже, приготуйте, почнемо з основами.

Починав вчитися «грати на ноти». Куб, м'яч, ваза ... Світло, тінь, пеку... Ручна обробка, перспектива, склад... Вчився багато нових речей: як розтягнути полотно і приготувати сам грунт, як штучно старіти полотно і як домогтися найбільш високих кольорових переходів. Його вчителі оцінили його, і коли він навіть чув від свого ментора: "Ви митець Богом!"
Він думав, хоча було приємно приховати щось.

А ось за ним загинув життєрадісна студентка, і тепер він мав диплом художньої освіти в його кишенях, він знав багато і знав ще більше, він отримав знання і досвід, і прийшов час почати давати. Але... Хтось пішов неправильно.

Ні, це не так, що він не був. Професія не має значення. Нехай він просто виріс і побачив, що він не бачив. І що він відкрив це: У той час, в якому був довгий товар.Не обов'язково той, хто мав щось сказати в світі, але досить той, хто зміг грамотно подати і продати свою творчість, щоб бути в потрібний час в потрібному місці з правими людьми.

На жаль, він ніколи не навчився. Він побачив своїх комрад, шукаючи себе і своє місце під сонцем, а деякі в цих кишенях «зломка», висихає відсутність попиту і незадоволення в спирті, втрачають свою спрямованість, деград. Він знав, що митці часто випередили свій час, і їх картини отримали визнання і гарне значення тільки після смерті, але це знання було трохи комфорту.

Він отримав роботу, де він добре оплачений, весь день розвиваючи дизайн всіх видів буклетів, візитних карток, проспектів і навіть отримав певне задоволення від цього, але він був меншим і більш привабливим. Натхнення прийшла менше і менше. Робота, будинок, телевізор, рутин. . .

«Я це моє покликання?» Чи мріяв жити моє життя, як це, пункт, як олівець? Коли я починаю писати власну картину життя? І навіть якщо я стартую, я можу я? Що про художника від Бога? Він знав, що він втратив свої навички, що він перетворився на зомбі, який день і день виконував набір дій, і це було стресовим.

Для того, щоб не піти з цих думок, він почав вихідні, щоб піти з мостою на алею майстрів, де розташовані ряди всіх видів майстрів. В'язані шалі і вироби з берези, бісерні ювелірні вироби і нашивки обкладинки, глиняні іграшки і плетені кошики - що там не було! А також поціновувачі, які йшли з їх некоректними полотнами у великій кількості. І було змагання.

Але він спійде на змагання, він просто хотів створити. Він пофарбував на замовлення портрети. Папір, олівець, десять хвилин, а портрет робиться. Ніщо важко для професіонала - тут все, що потрібно вміти помітити деталі, дотримуватися пропорції і злегка розслабити замовнику, так, трохи змішати природу. Він вміло, люди люблять портрети. І виглядає красиво, краще, ніж в житті. Ми вдячні йому часто і щиро.

Зараз він став дещо більш цікавим для життя, але він чітко зрозумів, що це «фарбування» буде якось... занадто багато. На жаль, це краще, ніж нічого.

Після того, як він зробив ще один портрет, накладений для нього похилого тулуба, і довелося працювати важко «зробити красивим». В носі, звичайно, не йде в будь-яку точку, але було щось розщеплення на обличчі (чистість, що?), що він підкреслений. Дуже добре.

"Це зроблено, - сказав він, поширивши портрет своєму тітку. Вона вивчала його довгий час, а потім подивився на нього, і він навіть зв'язався: до того, як вона зірвалась на нього непристойно. Чи щось неправильно? Він навіть запросив, загублений в її погляді.
до У вас є виклик, жінка сказав. - Ви можете бачити глибоко.
- Так, рентгенівське око, він жартував.
- Не те, що вона дрочить голову. - Ви фарбуєте, як душа. Я шукаю його і я розумію, що я дійсно те, що ви пофарбували. І все, що назовні, детриментально. Видалено верхній шар фарби, а під ним – шедевр. І це шедевр мене. Тепер я знаю напевно! Дякую.
до Так, будь ласка, він мутрований ембаррасседно, взявши вексель - його звичайний дашунд для портрета бліца.

Моя тітка була, як, дивний. Тексти пісень, а це означає: Довг, ви картина. Хто знає, що він пофарбував там? Може бути душею. Кожен має зовнішній шар, який невидимий лущ, який липає в процесі життя. І натурі кожен був задуманий як шедевр, в цьому він як митець був просто впевнений!

Тепер його малюнок наповнений новим змістом. Ні, він не приніс нічого нового до технології - той же папір і олівець, ті ж десять хвилин, тільки його думки завжди повернулися до того, що потрібно було спробувати і "відновити верхній шар фарби" так, щоб невідомий "майстр" був випущений з-під неї. Я думаю, що він працював. Він дуже сподобався для перегляду першої реакції «природи» – обличчям людей були дуже цікаві.

Іноді він прийшов на такі «моделі», в яких душа була набагато страшною, ніж «зовнішній шар», потім він виглядав на деякі яскраві плями в ньому і зміцнив їх. Ви завжди можете знайти яскраві плями, якщо ви налаштуєте своє бачення. Як мінімум він ніколи не зустрів чоловіка, в якому нічого не було.

- Послухайте, бро! – повернувшись до нього міцну людину в чорному куртку. Ви знаєте, пам'ятайте, що мій мати-в-право звернувся в ці останні вихідні.

Він запам'ятався матір'ю, схожий на стару луку, її дочку виросте, вона буде щуром. І він був з ними, право. Він повинен використовувати всю свою фантазію, щоб перетворити на щось прийнятне, щоб побачити щось добре в ньому.

- Ну? Він запитав обережно, не знаючи, де він збирався.
- Так це ... Вона змінилася. Для кращого. Коли ви подивитеся на портрет, ви стаєте людиною. Так, між нами, до тих пір, поки я відомий її, тота.
Митець захопився: він не зробив помилку, тому він точно побачив його.
- Я дивився, якщо ви можете пофарбувати його в олії. З повагою! Консолідувати ефект, потім. Не хвилюйтеся про ціну!
- Чому його не зафіксувати? Можна в олії, а в маринаді, а в соусі «майонез». Вони не фарбують з маслом, вони пишуться.
- Хто! Пофарбуйте його в кращу форму, я оплачую за все у вищій категорії!
Митець був веселим. Просто портрет Доріана Сірого, тільки з знаком плюс! І так як вони роблять, чому не спробувати?

Я спробував його, я написав його. Зустрілися з дружиною, і дочка його, зажадала, що вона теж була відбита в століттях. Заздрити, я думаю. Натхнувшись до нього, він зміцнив сексуальну складову, додала м'якість, виділяв доброту душі. Не була жінка - королева!

Ввічлива людина з широким духом і поділилася своїми враженнями в його колі. Накази знизилися один за одним. Слово пішов про художника, що його портрети благотворно впливають на життяУ сім'ях зацарював світ, думи краще, однодумці миттєво одружилися, потенції чоловіків посилюється.

Тепер не було часу фарбувати на вихідні в алеї майстрів, і залишити свій офіс безалкогольності. Ведуться роботи вдома з клієнтами, люди були всі багаті, платні щедрі, передані з руки в руки. Досить на фарбі, а на полотні, а на чорному ікру - навіть на будні дні. Продаю квартиру, купила більшу частину, а з кімнатою для майстерні, зробив хороший ремонт. Що ще потрібно?

І він знову почав побувати думками: це його покликання - виростити всі сорти «дорослих» і «проти», прагнути знайти в них принаймні щось яскраве? Ні, це, звичайно, хороший і корисний для світу, але все ще, після всіх... Не було миру в душі, як вона сказала його десь, запитала щось, але це те, що? Я не можу почути його.

Одного разу він був безповоротно приготований на напої. Ось як взяти - і заслати, щоб пропустити, а потім пам'ятати нічого. Подумав його: він знав, як швидко творчих людей потрапити в дно цього сновидіння маршруту, і не хочу повторити їх шлях. Він зробив перше, що прийшов до свого розуму: він скасував всі його сеанси, захопивши легку і складавши стілець, і пішов там, щоб Майстри Алеї. Відразу почали працювати рясно: начеркувати вулиці, люди, парк, який знаходиться по вулиці. Почуття краще, нехай йти.

до Тексти пісень, а це означає: Зроби мене, ви малюєте портрети? Так що відразу ж отримайте, вони просили його. Він підняв очі, юна жінка поруч з ним, і очі його катували, якби летять. Може бути хтось або щось помер.
- Малювання. Десять хвилин і готових. Ви хочете замовити свій портрет?
- Nope. Дочка.

Потім він побачив дочку - подрібнився, кашель. Дитина з шести років виглядала як відчуження: незважаючи на погодний, теплий день, упакований в сірий комбінезон, і ви навіть не розумієте, хлопчик або дівчина, туга шапка на голові, прозора маска і очі на обличчі ... Очі старої людини, яка переживала багато болю і готується до вмирання. Смерть в них, в цих очах, що він побачив там.

Він не запитав нічого іншого. Він бачив такі діти на телебаченні і знав, що дитина, швидше за все, мала рак, радіологія, імунітет на нуль - потім маска, і шанси виживання були мінімальними. Не відомо, чому або як він знав це, але він був впевнений. Око художника, що засвідчує всі деталі. Він здивився на маму - так, він зробив, вона знав. Я приготував внутрішньо. Я хотів портрет, бо він був останній. Я хочу мати пам'ять. . й

- Сісти вниз, принцеси, тепер я пофарбую вам, він сказав дівчину. - Просто подивіться, не хребта і не стрибати, або це не вийде.

Дівчинка була важко в змозі перетворити або стрибати, вона переїхала ретельно, так як якщо боїться, що її тіло буде розсипатися від безтурботного руху, літати невеликими фрагментами. Зіткніть, складавши руки на колінах, зірвав на нього своїми очима мудрої черепахи Тортилла і хворого заморожують. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Він проціджував, намагаючись побачити її душу, але щось заважало - не формалізований комбінезон, сльозиться в очах, не знання, що старі методи тут не будуть працювати, потрібно деякі фундаментально нові, нетривіальні розчини.

І було знайдено! Я раптом думав,Що б не було за хвороба? Не стюардеси, але плаття, не шапка на голівці, але лука? Уява працювала, сама по собі почала наклеювати щось на шматку паперу, розпочато процес.

Цього разу він не працював у звичайному режимі. У мозку не взяли участі, вони закривали, і щось інше перетворилося. Ймовірно душа. Він звернув свою душу, якби цей портрет міг бути останнім не для дівчини, але для нього особисто. Він був, якби він мав вмирати невиліковним захворюванням, і залишилося лише трохи часу, можливо, і десять хвилин.

- Готовий, він відступає від папери. - Подивимося, як красиво ви!

Моя мама і дочка дивилися на портреті. Але це не зовсім портрет і не зовсім від природи. На ньому кучерява блонд дівчина в літній сонник побігла з м'ячем через літню луку. Підніжна трава і квіти, накладне сонце і метелики, посмішка від вуха до вуха і енергії по краю. І хоча портрет був розписаний простим олівцем, з якоїсь причини здавалося, що він був виконаний в кольорі, що трава зелена, небо блакитна, кулька помаранчева, а сарафани червона в білому горі.

- Чи є що я? - Я чув від під маскою.
доТак-со, - запевнив її артист. Можете не зараз, але скоро ви будете. Це портрет з наступного літа. Один до одного, насправді, фотографії.

Її мати трохи її губи, дивився десь минулий портрет. Я думаю, що вона проводила.
до Дякую. Спасибі, вона сказала, і її голос звучав як глухий, як ніби вона занадто зносила невидиму маску. - Як багато чого я обачу тебе?

- Подарунок, художник кинув біля. - Що таке ім'я, князі?
Ані. .

Поставив на портрет свого підпису і назву «Аня». Дата сьогодні і рік наступна.
до Тут ви йдете! Я чекаю наступного літа. Зробляйте себе!

Мати кладуть портрет в її пурпурі, рясно подрібнюють дитину і ходили. вона може розуміти – вона повинна була болю, тому що вона знає, що не буде наступного літа. Але він не знає нічого, він не хотів знати! І він відразу почав начеркувати картину - літо, алея майстрів, тут він сидить себе, але два приходять по алеї: щаслива сміється жінка і кучерява дівчина з м'ячем в руках. Він надихнув на створення нової реальності, він любив чого. Дуже реалістично. А рік, рік писати - далі! Нехай диво знає, коли прийдеться переходити!

- «Зберігати майбутнє?»

Він вийшов. На жаль, ви не знаєте, що її назвати. Ангел, можливо? Але ніс трохи довго.
до Чи знаєте ви? ангел посміхався. Ви колись створили своє майбутнє. Зараз є майбутнє цієї дівчини. Ви справжній Creator! Дякую.
до Який творець я? він сказав. Так, аматор, не вдалося генія. Я сказав, що я мав талант від Бога, і я... Повільно, повільно, докладно, намагаючись зрозуміти, що мій дзвінок.
до Ви розумієте ще? ангел підняв брови.Ви можете змінити реальність. Або це не ваш дзвінок?
- Я? Зміна реальності? Чи можливо це?
- Чому? Це не займе багато! Любов для людей. Талант. Влада віри. Власне, це І у вас є. Шукаю мене, все почалося з вами! Хто я? Хто зараз?

Вона знову поставила свою руку на плечі - як ніби вона забив її крила, посміхнулася і ходила.
- Хто зараз? Він пов'язується після неї.
- Ангел! вона перевернулася на рух. - Спасибі, Креатор!

... Ви все ще можете побачити її в провулку Майстри. Стара простота, складаний стілець, валіза з художніми пропозиціями, велика парасолька ... Від рота до рота завжди до нього, легенди про нього пропускаються з рота. Він сказав, що він бачить у людини, яка прихована глибоко всередині, і може пофарбувати майбутнє. І не просто фарбувати - змінити його на краще.

Він також сказав, що він врятував багато хворих дітей шляхом переміщення їх на іншу реальність. Він має студенти і деякі взяли свій чарівний подарунок і може змінити світ. Особливо відрізнявся від них - це блондна кучерява з чотирьохнадцяти років, вона знає, як видалити найважчий біль по картинах, адже вона відчуває, що хтось інший біль в собі.

І він навчає і малює, малює ... Ні один знає своє ім'я, всі просто дзвонить йому творця. Добре, це людський виклик.

Автор: Ельфика
Попередній перегляд: Niken Anindita

через megatruh.deviantart.com