15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Незвичайний приклад дружби вівчарської собаки Келлі і Squirrel Стюарт завоював серця користувачів Instagram. З'явився в сім'ї хворий, і собака з першого дня почала показувати інтерес і доглядати за ним. Поступово, дружба тварин почала рости сильніше і, нарешті, розвивалася в реальну залежність.

Веб-сайт Разом з вами вона закрила через Instagram of hosts Келлі і Стюарт і розповідає про події з життя незрівнянної пари.

Я люблю тебе теж, 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара .

Ми знаємо, що ми знаємо. Але що шльопи занадто багато ... 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Температура, здається, не 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Для справжньої дружби розмір не має значення 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара .

Закріпіть обличчя на фото! 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Коли одна половина відхилена і другий хоче дізнатися про це 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Тепер ми не визнаємо 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Стуарт? Малий, довгохвостий? Ні, я не бачив... Маленькі лапки злипають? Це мій запас 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара .

Подаруйте мені лапу, другу, і ми поцілунимо 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Чи бачите птах? Норм І. Але можливо, це буде літати зараз? 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Я думаю, що ми зловили! 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Я з'ясував, що ми розповімо їх! 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Він отримав хвіст на голову! Мені потрібно практикувати 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара .

Спіймана її, прикус її? 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

Я скажу вам, не дивлюся! Для дорослих 15 Причини Чому ви повинні подивитися на цю пара

www.instagram.com/dog_and_squirrel/