Історія дівчини, яка бажала їсти.

Трохи введення. Я не можу бути байдужим. Я переїхав з села до великого міста багато років тому і досі не розумію, чому це нормально ходити в минулу людину, яка потребує допомоги або кинути жінку і дитину на вулиці, оскільки вона не може платити цього місяця. Звичайно, є винятки, але вони не зустрічаються так часто.

Тексти пісень, а це означає: Моє серце порушується, коли я бачив когось в неприємності. Я не можу помітити нічого. Я не можу бути щасливим, поки хтось незадоволений. Я намагаюся допомогти всім, хто дійсно потребує допомоги.

2006. Одного разу після роботи я припинив солод для бізнесу, і як я повернувся до виходу, молода мама з маленькою дівчиною зловила свою увагу. Мама, очевидно, не в настрої:

до Що ви хочете? вона дрочить на дівчину.

- Я хочу їсти, вона відповіла спокійно.

Кілька кроків від них, батьки купили своїх дітей деякі смачні речі. І вимовляючи, як скромно ця дівчина була одягнена і як сумно вона сказала, вона дійсно хотіла бути, не просто примхлива. Але мати зрадився і підштовхнув дитину. Нарва на дівчину, яка руйнувала своє життя, вона пішла десь і зникла з погляду.

Про те, що я дивився, щоб сказати нічого. Дівчина з'явилася і, розуміючи, що вона не знаю, де її мати пішли, сіли на лавці і кинули. Не був гучним крім зіпсованої диявола, але дуже тихий крім дитини, які погано лікувалися.

Я відчував себе дуже шкода для дівчини, але я сумнівав, що я повинен заважати. Я впевнений, що її мама буде спати, вони зроблять, і все буде добре. 20 хвилин. Не один підійшов дівчину, і головне, її мати ще не з'явився. Я ще не сидю. Мені довелося приїхати до неї і спробувати заспокоїти її вниз. Ви відчуваєте себе комфортно, коли ви починаєте розмову з незнайомою дитиною. Як ви думаєте, що у вас є щось погано. По суті, всі навколо мене не доглядали.

Вона була сором'язливою і спочатку вона боїться поговорити з мене. Але коли я назвав охорону, щоб знайти її мама, вона почала довіряти мені трохи. Ми змогли дізнатися, що її ім'я є Даша і вона 6 років. Я пам'ятаю, що вона хотіла їсти, тому я купив її деякі продукти, поки ми чекали її маму. Спочатку вона відмовилася, але голод переважав.

Як виявилося, що вона не покрила весь день, і це вже вечір. Моя мама зникла, і мені довелося кликати поліцію. Я не мав вибору, але для того, щоб вони могли знайти своїх батьків і повернути дитину до них. Але я відчув цю історію не над. На щастя, у мене було знайомство в поліції, і я можу слідувати долі дівчини.

Як виявилося, чоловік довгий покинути маму, і вона сама повинна підняти дитину. вона не заробила багато, тому що її вагітність руйнувала своє життя і кар'єру, що вона завжди нагадувала її дочку. В кінці вона вирішила позбутися від дитини і тільки покинути її. Чому? У будь-якому випадку, ми беремо вас до дитячого будинку. Dasha cried і apologized для її мати, щоб дозволити їй повернутися додому. Але її мама покинути її. Дівчина приймала її дуже важко. Коротко, материнська інстинкт мама застрягає десь в п'ятому місці.

2008 р. Моя дружина і я нарешті зміг прийняти Даша. вона 8 років, вона вже збирається до 2-го класу. До цього було багато паперових робіт, через які вона мала жити в дитячому будинку. Ми регулярно відвідували Даша, приніс подарунки до неї та іншим дітям. Декілька моїх друзів не підозрює прийняття: «Дуже відчуження?» Чому це потрібно? й

2015 тільки закінчився. Я навіть не помітив Даша поворот 15. Як час летить. Люди часто запитують мене, якщо я шкодував його. Ні Я ніколи не буде.

Чому історія? Зважаючи на такі дії, я здаюсь слабким Ви робите багато для людей і отримуєте нічого в поверненні. Ну, ви неправильно. Повернувшись, я отримую, що я не знаю в цьому світі. Що означає, що моє життя не означає.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви переконаєтеся, що ніхто не потребує вашої допомоги, просто подивіться. Ви, ймовірно, неправильно!

Веб-камера

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження