Промовний терапевт не вірив вуха, коли він чув, що дівчина сказала йому

Коли мій niece був трохи, вона не сказала "K." Подумав, що він був дивний. У нас відомі діти, які не відмовляються від листа Р, листа С і решта С, Л і Ф, але літера К, як ми думали, не можуть викликати труднощі в принципі. Ми були неправильними. Неважливо, скільки моя сестра бореться з правильністю своєї дочки, її niece stubbornly витерла лист Т замість літери К.

до Що росте в саду бабусі?

- Тартошта, мортуар, тапошта, тютюн, бульбки, дитина повідомила, і, входячи в провал, продовжували: банани ...

Бабця була щаслива з бананового врожаю в її саду і знебочена до нас:

до Відчуйте від дитини, ви монстри, нехай він говорить, як він радує!

І ми захопили, що наша родина вирощує ведмедя фантастичного дефекту, і вирішили, звичайно, віддати дитину до мовного терапевта для експериментів.

Моя сестра приходить до мовного терапевта, приносить йому дефектну дочку і каже:

- Тут лікар, зберегти мене. Не скажеш листа К, такий трагедія, такий трагедія, навіть в осаді голови.

Ну, сльоза матері, звичайно, мазі на щоці з рукавом.

Лікар подивився на нашу дівчину і сказав:

- Скажіть "холодильник".

- Таша.

- Сай "долл".

- Тутла.

- Скажіть клоу.

- Я хворий з нього. - На жаль, наша дівчина сказала. - Давайте підемо воду бальтон. Я поливаю штани, і ви білий.

Промовний терапевт був здивований і сказав:

до Ви вже знаєте кольори?

Моя niece також дивилася і відповів:

- Я знаю.

до Що таке колір?

- Синій.

до І це?

- Жовтий.

до І це?

- Колір зморшки хвилі.

- Ви знаєте вірші?

Тоді мовний терапевт прислухав пару віршів, пісню про Глазери (мій бабуся і я вчив, ми ще пишаємося) і завершили концерт з дівчиною, що обертається навколо офісу, адже будь-яка вистава повинна закінчитися танцями.

Побачивши все, мовний терапевт перетворився до сестри і сказав:

- У мене є п'ятирічний хлопчик, який сидить в передпокої, лексика якого обмежена «мамама», «баба,» і «гей,» і другий-градер все ще говорять «хелло» і «фка». І ви принесете мене дівчину, яка знає всі кольори в рік і 8 місяців, в тому числі колір морської хвилі, розповідає вірші, співати пісні, знає, як придумати розвагу для дорослого у вигляді поливу квітів на балконі, і ви хвилюєте, що вона не промовляє один єдиний лист від усього абету. Взяти її рукою, мама, взяти її додому на воду квіти, і я не бачу тебе тут на наступні три роки!

І трохи через місяць, мій niece сказав мені на телефоні:

- Я можу сказати листа К! Приходьте і отримайте мене деякі цукерки!

Сьогодні я пам'ятав і розповіли про цю історію до гнізда, який зараз 15 років, і хто назвав мене, щоб поділитися своєю сумністю: вона пише книгу і вона не, добре, отримати введення. Все добре і я не схожа на вступну частину.

Вона послав її в будиночку і подарувала їй не викликати на наступні три роки.

Автор: Віталій Япритопал

Веб-камера

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження