Промовний терапевт не вірив вуха, коли він чув, що дівчина сказала йому

Промовний терапевт не вірив вуха, коли він чув, що дівчина сказала йому

Коли мій niece був трохи, вона не сказала "K." Подумав, що він був дивний. У нас відомі діти, які не відмовляються від листа Р, листа С і решта С, Л і Ф, але літера К, як ми думали, не можуть викликати труднощі в принципі. Ми були неправильними. Неважливо, скільки моя сестра бореться з правильністю своєї дочки, її niece stubbornly витерла лист Т замість літери К.

до Що росте в саду бабусі?

- Тартошта, мортуар, тапошта, тютюн, бульбки, дитина повідомила, і, входячи в провал, продовжували: банани ...

Бабця була щаслива з бананового врожаю в її саду і знебочена до нас:

до Відчуйте від дитини, ви монстри, нехай він говорить, як він радує!

І ми захопили, що наша родина вирощує ведмедя фантастичного дефекту, і вирішили, звичайно, віддати дитину до мовного терапевта для експериментів.

Моя сестра приходить до мовного терапевта, приносить йому дефектну дочку і каже:

- Тут лікар, зберегти мене. Не скажеш листа К, такий трагедія, такий трагедія, навіть в осаді голови.

Ну, сльоза матері, звичайно, мазі на щоці з рукавом.

Лікар подивився на нашу дівчину і сказав:

- Скажіть "холодильник".

- Таша.

- Сай "долл".

- Тутла.

- Скажіть клоу.

- Я хворий з нього. - На жаль, наша дівчина сказала. - Давайте підемо воду бальтон. Я поливаю штани, і ви білий.

Промовний терапевт був здивований і сказав:

до Ви вже знаєте кольори?

Моя niece також дивилася і відповів:

- Я знаю.

до Що таке колір?

- Синій.

до І це?

- Жовтий.

до І це?

- Колір зморшки хвилі.

- Ви знаєте вірші?

Тоді мовний терапевт прислухав пару віршів, пісню про Глазери (мій бабуся і я вчив, ми ще пишаємося) і завершили концерт з дівчиною, що обертається навколо офісу, адже будь-яка вистава повинна закінчитися танцями.

Побачивши все, мовний терапевт перетворився до сестри і сказав:

- У мене є п'ятирічний хлопчик, який сидить в передпокої, лексика якого обмежена «мамама», «баба,» і «гей,» і другий-градер все ще говорять «хелло» і «фка». І ви принесете мене дівчину, яка знає всі кольори в рік і 8 місяців, в тому числі колір морської хвилі, розповідає вірші, співати пісні, знає, як придумати розвагу для дорослого у вигляді поливу квітів на балконі, і ви хвилюєте, що вона не промовляє один єдиний лист від усього абету. Взяти її рукою, мама, взяти її додому на воду квіти, і я не бачу тебе тут на наступні три роки!

І трохи через місяць, мій niece сказав мені на телефоні:

- Я можу сказати листа К! Приходьте і отримайте мене деякі цукерки!

Сьогодні я пам'ятав і розповіли про цю історію до гнізда, який зараз 15 років, і хто назвав мене, щоб поділитися своєю сумністю: вона пише книгу і вона не, добре, отримати введення. Все добре і я не схожа на вступну частину.

Вона послав її в будиночку і подарувала їй не викликати на наступні три роки.

Автор: Віталій Япритопал

Веб-камера

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження