Курс вегетаріанства і сирої їжі! Чи варто затримати?

Ця стаття - відповідь на питання особи, яка контактувала мене в соцмережах. вона красива дівчина. Її назва – Марія. Я залишаю решту деталей.

Від своєї адреси я визначила групу питань, які я відповість на стадії.

Чи має сенс змінити щось у вашій дієті (яскрава м'ясо, з часом відмовитися від кип'яченої їжі), і т.д.?
Чи є що-небудь живий в магазині овочів і фруктів у великому мегаполісі? Яка якість води?
Якщо ви не їсти м'ясо, що спосіб? Поступово або відразу?
Які проблеми можуть виникати при переході на здорові продукти (жир втрати волосся та погіршення шкіри тощо)?
Чи буде корисно дарувати м'ясо тільки?
Чи потрібно повністю змінити спосіб життя і перейти на екологічно чисту ділянку, займатися садівництвом?

Перехід до вегетаріанства, сировини та ін. завжди передбачає досягнення певної мети. Приклад.
Габаритний зображення

Варіант 1. Остаточно приходять до абсолютного здоров'я, високої якості життя і довголіття. Це позитивна мотивація дій.

Варіант 2. Втекти захворювання. Тіло в критичному стані! У нас немає! Ефірна хірургія, або інвалідність, або дошка оголошень тощо. Це негативна мотивація діяти. Не найкращий, на відміну від першого варіанту. Але більшість людей йдуть таким чином. На прикладі родини Бутенко (Вікторія, Ігор та їхні діти – всесвітньо відомі особистості). Ви можете шукати інформацію онлайн.

Варіант 3. Морський або релігійний аспект. Я маю на увазі, щоб зупинитися у вбивстві невинних тварин. Перейдіть за наказом «Чи не вбивати!» Вбивають рослини вбивають, але при менш кармічних наслідків. Залишилося зібрати фрукти, пити молоко або перейти до pranoedie. Але це до вас. Я не хочу йти далі в цю тему.

Додатково 4. Фізична трансформація через харчування, мета якого – фізична, психічна та духовна розвиток. В кінцевому підсумку, від'єднатися з вашим духом (високе само), з Богом. Удосконалення вашого здоров’я, максимізуючи внутрішній потенціал, а також інші неоцінні моменти – бонуси (див. статті (1) та (2)). Це мій шлях!

Можливі інші варіанти.

Ваше перебування повного здоров’я будь-яким засобом, в кінцевому рахунку, здійснюється шляхом очищення всіх ваших складових (фізичний корпус, душа (психічна), з'єднання з вашим Духом (високе само). Ви очищені і світ навколо вас очищається.

Ви перемістите до вас.

Якщо ваша мотивація не є достатньою для того, щоб зібратися на цьому шляху, принаймні на вегетаріанстві, краще не робити нічого. Сплачуючи данину до сучасної моди дозволить вам більше проблем, ніж позитивні результати.

Якщо ви думаєте, що вам потрібно змінити свій раціон, але у вас є сильний страх невідомого, про можливі проблеми переходу, то я думаю, що ви почалися з неправильного кінця. Шлях до здоров'я, якось пов'язаний з очищенням.

Починаємо з психічним очищенням. Передбачає реструктуризацію думок в голові, ревізія негативного ставлення, трансформація світогляду. Читає книги Зеланда на перекладі реальності. Вивчайте психологію (світогляд) успішних людей. Ось де я почав.

Намагайтеся з'єднати більше людей, які хочуть бути такими! Кожне слово. До того ж, І можна це зробити.

Очищення психічного тіла неминуче призводить до очищення фізичного тіла. Це відбувається природно (без перерв).

Ваша тверда віра в правильність обраного шляху допоможе подолати різні труднощі по дорозі.

Якщо в моїх інших статтях я повірив вас проблемами, пов'язаними з випаданням волосся, погіршення шкіри протягом перехідного періоду, то хочу розповісти вам, що завжди важко перейматися колесом і, як правило, він займає тривалий час. Можливо, хтось придумав його перед вами.

Я повторю, що все це можна уникнути. Я просто вирішив для себе, що я хотів би все себе. Моя головна методика - пробна і похибка. Я живий дослідник. Я був спочатку підготовлений, щоб внести витрати, які приїхали по дорозі мого непорозуміння.

Не думайте, що я не врахував інших людей. Ось де я завжди стартую. А потім я чекаю на себе.

Індивідуальні особливості організму (конституція, початковий стан і т.д.) роблять свої серйозні коригування до складу і раціону.

Дякуємо всім проблемам переходу. І знову, мій розумовий погляд на час: оптимізм або відчайдушність відіграли вирішальну роль. Я не був святим, і я все одно маю справу, щоб зробити на психічному рівні. Ви повинні зробити те ж саме.

Якщо ви ще не позбавили від потерпілої психології (психологічна психологія – лідерство), негативні думки займають домінантне положення, то можна впевнено сказати, що ви привернете більше проблем, ніж ви отримаєте повноцінне здоров’я.

Якщо у вас є достатні кошти, щоб найняти тренера (макс, наставник і т.д.), які допоможуть вам отримати позитивний результат, то раджу використовувати цей варіант.

Ви платите за будь-який час. Або з часом. Немає нічого безкоштовного в цьому світі. Термін говорить про себе. Що таке кредит з демона (платить за нього). Ви повинні працювати в будь-який час!

Незважаючи на те, що поїзд не гарантує свободи від помилок, ймовірність помилок набагато нижче, якщо тренер досвідчений і успішний в житті.

У будь-якому випадку, обставини вашого життя (з або без тренера) будуть розвиватися відповідно до вашого мислення та дій (поставлення подібності).

Я буду працювати з вами, якщо я розумію, що ваша мотивація є сильною і достатньою для мене, щоб привести вас до позитивного результату. Якщо у вас є значок переможця, не потерпілого, то налаштуйте напрямок вашого здоров’я (при мінімальній вартості) не складе труднощів для мене і для вас. Ваш позитивний результат дуже важливий не тільки для вас, але і для мене. Для мене це почуття задоволеності, винагороди, але я не приховує образу.

Якщо ви не відчуваєте, що ви маєте достатньо можливостей для зміни вашого життя, вам потрібно встановити іншу мету.

Поясніть всі ці можливості. У вас є! Не сумнівайтеся! Побоями та іншими негативними ставленнями не допускаються. Але доцільно це зробити до того, як ви згорнете на шляху радикальної зміни шкідливих звичок. Краще почати серйозну трансформацію харчування за моральною готовністю. І для оптимізації харчування без відмови, потрібно робити будь-які продукти зараз (складання харчування, харчування, харчування з почуттям голоду, очищення процедур і т.д.). Це буде першим кроком до здоров'я.

Для того, щоб ефективно працювати всі шпилі, які гальмують ваш розвиток, ви також можете звернутися до допомоги від мене в складі особистого тренера. Є дуже ефективний інструмент, який називається голографічною терапією. Позитивний досвід використання даної терапії в банку свиней. Існують інші методи та методи психічного очищення. Але це те, що я сказав на зустрічі тренерів. Повідомляємо, що на мій блог буде опубліковано. Підпишіться на розсилку.

І тепер м'ясо.

Досягнення м'яса допоможе вирішити деякі проблеми здоров'я. Для деяких людей цей крок може врятувати життя! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

У моєму випадку (повторний), відмова м'яса призвело до усунення дисбіозу після дизентерії. Нарешті, я і туалет стали друзями.
Я повністю забув про те, що йде до стоматолога. У місцях, де я втратив зуби довго, знову через м'ясо-покриття.
Покращений загальний стан. Тут легкість.
Зменше запалення на шкірі і можливо всередині.

Якщо ви хочете абсолютне здоров'я та інші здорові бонуси, то вегетаріанство не буде достатньо. Але навіть цей крок є дуже серйозним кроком у зниженні ризиків отримання серйозних захворювань і боротьби з традиційними лікарськими засобами.

Чому?

Марва Вагаршаковна Оханян, відомий біохімік і натуропат, поважав мене і всім, сказав: М'ясні продукти розпаду в тілі людини перетворюються в пуху! І проявляється цей пух в органах, які слабкі зв'язки тіла. Де це тонка, вона розбиває!

Я мав шанс особисто поговорити з цією жінкою, яка врятувала життя величезної кількості людей, в тому числі дітей, які здавалося б, безнадійні умови. Традиційна медицина зазвичай відмовляється від таких пацієнтів, або лікує їх до кінця «виконкому» в негативному сенсі цієї фрази.

Я поговорила з нею під час своєї участі у Другій Всеросійській конференції вегетаріанців та сирих їжаків у Москві на початку 2012 року. Про деталі та перегляд відео на сайті Сергія Доброздравдіна.

Я лікую мій голова Марва Оганян!

Загиблий друг загинув гостру лейкемію у віці 18 років (Хевенли Королівство!). Потім і зараз це захворювання все ще вважається невиліковною традиційною медицини. І якщо людина і зберегти життя в таких випадках, це не на довгий час. Життя такого пацієнта можна порівняти з ліктям.

Ця хвороба дійсно невиліковна, але лікується, якщо ви берете дію вчасно! Не потрібно боротися з певним органом, але з цілим (жовтим) організмом.

Леукомія загоює в результаті очищення організму за допомогою харчування (перехід до рідкої та сирої їжі + трави + процедури очищення). В цілому, без сировини і очищення тіла тут не обійтися!

Якщо ви відчуваєте себе добре (завдяки Богу!), то подумайте про наслідки вживання м'яса. Перше, що варто відмовитися від дороги до здоров’я – м’ясо, риба та інші м’ясні м’ясні інгредієнти. В іншому випадку ви автоматично потрапляєте в групу ризику для раку та інших захворювань нашого часу.

Я не хочу, щоб залягати тебе!

Але м'ясні і подібні продукти є найбільш потужними кислотними агентами тіла. Переміщення кислотно-лужного балансу в організмі в кислотній стороні є основною причиною проблем здоров'я сучасної людини.

Навіть зелень в салатах, що є потужним алкалізатором тіла, не в змозі повністю компенсувати шкоду, що м'ясо та інші м'якоть викликають це.

Зелені інгредієнти поєднуються з м'ясом, повинні їсти тонни!

Надмірна кислотність організму вражає переважно на кістковій системі людини, оскільки кальцій і магнію з кісток беруть участь у буферних механізмах тіла для нейтралізації надлишкової кислоти. А їх солей утворилися в результаті взаємодії з кислотами, які оселилися в різних порожнистих органах (бладдер, печінка, жовчний міхур тощо), якщо організм не може впоратися з їх виведенням.

Ось стандартний набір проблем з кістковою системою.

Остеопороз.
Ортосус.
Остеохондроз.
Артрит.
Виліт.
Зубні проблеми.
Сільне відкладення.

Якщо щось на цьому списку знайоме вам по-перше, то знаю, що це серйозний сигнал, який свідчить про надмірну кислотність тіла.

Це великий ризик для вас!

Переключення вегетаріанства значно знижує ризик.

Все в руках!

Це можна зробити поступово. Спробуйте швидко. Не дарма, що релігійні люди дотримуються цих правил. Лентен харчування просто допомагає зняти кислотне навантаження на організм до певного ліміту. Я пішов. А потім тіло сказав мені, що наступний крок був.

Послухайте своє тіло!

У нашому світі омнівористість допомагає певним силам. Це не просто про грошовий приріст. Це влада і контроль над людством. Omnivore перетворює людину в цуценя. Легко керувати. Багато каналів сприйняття для м'яса просто закриті! Він не знає, що він робить. Це хороша основа для зцілення збройних конфліктів.

Якщо ви не можете жити без м'яса, це, ймовірно, тому що ваш шлунок кислий. У цьому випадку багато рослинних продуктів, які стимулюють випуск кислоти (не потрібно плутати з кислотним навантаженням продуктів) можуть викликати шкоду. Хороші замінники для м'яса – горіхи, крупи, бобові. Не переборщити з ними. Відчуття сати також дає щільну їжу. Наприклад, сира морква, Єрусалимський артишок та ін. Сировина рослинної продукції з високою кислотністю краще вводити поступово, щоб не провокувати виразку шлунка. Краще пройти через пароізоляцію. Але це ще бажано зробити для того, щоб лущення тіла і виходу з групи ризику практично для всіх сучасних захворювань.

Ви можете їсти сиру та екологічно чисту продукцію в мегополі. Більше вибору. Не варто стати садівником. Я себе жити в місті, хоча я побудував будинок на дачній ділянці. Вирощуємо трохи з дружиною (фрукти, овочі, зелень). Взимку я тільки їсть їжу з супермаркетів або ринків. Це не заважає мені підтримувати оптимальне здоров’я.

Не виключаємо можливості, що з повним переходом на живу їжу, ви будете намальовані на природу. Якщо питання, де жити може стати гострим. Не хвилюйтеся заздалегідь!

Про екологію місця проживання та його вплив на наше здоров’я вже говорили в інших статтях.

Коли ви встановили, щоб знайти такі продукти, будьте впевнені, що вони стануть вашим способом. При виборі активно використовують не тільки бачення, але і запах і інтуїція. Вони підкажуть вам правильне рішення.

Після того, як замовити товари онлайн від садівників та сімейних садів.

Для чистої води можна замовити в великих контейнерах (19 літрів) з різних природних джерел Росії.

Замовити льодовикову воду з Домбай. Навіть якщо ця вода втратила свої корисні енергії та інші властивості під час подорожі до вас, то принаймні мінералізація і склад солі в такій воді оптимально.

Що укладається моя стаття. З повагою, Сергій Степаничев.