02.03 р.

р.

1796 Наполеон Бонапарт був призначений командиром французької армії. Наказ було далеко від випадковості, за вищезгаданий джентльмен мав дійсно неординарну здатність працювати, спати 4-5 годин на добу (тобто сказати, що він був достатньо цього, але я думаю, що це точно тому, що він хотів переробити карту Європи). Я був спати 4 години на добу протягом місяця, і це не сталося. Але, один спосіб або інший, від 28 років він був успішним, відомий і любив людей. До речі, єдиним правителем в історії, під яким Франція почала претензувати європейське домінування. Ну, не було. Але я спробував мене краще.

1930 р. Публікація статті Сталіна «Діптість успіху». Ну, така подія... У дайджесті чисто з тієї причини, що болісно в один раз любив запитати в університетах таку радість ...

1983 – Показано перший CD. Час летить, так ... «CD і погляд» – хто запам'ятовує, посмішки. По-перше, це трохи більше, ніж вчора. На ній було 9 симфонія Людвіг Іванович Бетховен. Він був сенсаційним, хоча. Ну, тепер ви знаєте, що цей пристрій не модний.