40 великих причин відвідати Нідерланди, моя батьківщина

Веб-сайт Паблікує вибір красивих фотографій туристичного фотографа з Нідерландів імені Альберта. До того, як показати свої твори, Альберт розповів про свою красиву батьківщину і як він міг зрозуміти свою красу і унікальність.Я використовую, щоб почувати себе сумним, коли я прийшов додому з подорожі. Фотозйомки, що часто відвідують найцікавіші місця на Землі, і після того, як ці поїздки не змогли оцінити просту красу своєї країни. Ви бачите, Нідерланди має нудний краєвид. Ми не маємо високих гір або хмарочосів. Наша земля не запускається рідкісними видами тварин, а міські краєвиди здаються нудними до багатьох у порівнянні з іншими містами на Землі. Я поділився думкам цих людей, поки я зрозумів, що Нідерланди насправді є найкрасивішим місцем на землі. Це моя країна!

І коли я почав думати, що я відразу бачив і оцінив красу, яка оточує мене, коли я вдома. Уявіть ці дивовижні вітрильні плити. Уявіть нескінченні квіткові поля. Я знайшов спосіб захоплення цієї краси, щоб зберегти його на фотографіях. Я провів рік фотографії Нідерландських та постерів на Facebook. І ви знаєте, що? Багато людей написані мені, що моя країна красива і вони хотіли б жити в цій краси.

Я не думаю, що Нідерланди є нудним. Я зрозумів, що краса знаходиться в оці Держателя. Я знаю, що я був дитиною, і сьогодні хочу показати вам мої фотографії. І якщо я можу, я даю вам деякі поради. Погляньте на місця, де ви живете, намагайтеся знайти і вивчити їх ядро, показати себе і інші, які ваша батьківщина красива!

р.

р.

р.

439264

1990Р. 2199Р.

, Україна

р.

662130 р.

4116647р.

р.

р.

до