Офіційні: Ковбаски та ковбаси викликають рак.

Офіційні: Ковбаски та ковбаси викликають рак. Не їсти ці продукти і не давати їх дітям.

Публікуємо критичну інформацію. Нещодавно Світова організація охорони здоров’я визнана оброблюваними м’ясними продуктами (смоктуються, витримані, додані консерванти або солоні) як карциногенні.

Ковбаски, ковбаси, беконом і шинка тепер на одному списку, як азбест, арсенський сульфід і тютюн.
Продукція Sausage є причиною раку.

На основі 800 наукових досліджень ковбаси провокують ракові пухлини.

Я пишу те саме, але в різних словах. Тому дуже важлива інформація.

Не їсти. Зручно. Успішно. Не їсти. Ні ковбаса, не ковбаса. Вони не відносяться до «гуманської їжі». Не даруйте дітям Це продукт thief, який набагато більше від здоров'я, ніж це дає.

Так, Всесвітня організація охорони здоров'я визнала салямі, ковбаси та шини як карциногенний продукт. Що? Це шокує м'ясопереробну промисловість та заклади громадського харчування. Це доведе паніку до рядів тих, хто має ковбаси і ковбаси - обов'язкове блюдо. Це призведе до заборони на шину і бекону рекламу. Це призведе до зміни рекомендацій щодо здоров’я та попередження щодо пакетів, таких як сигаретні пакети.

І знову.

Світова організація дослідження раку рекомендує усунути ковбаси та копчене м’ясо з меню. Довгий ліміт, повідомлення, але виключити.

Як дістатися до парафрази?
Не даруйте дітям.

р.

Габаритний зображення