497
5 Уроки Ви можете дізнатися від природи
Природа надихнула чоловіка на століття. І ми ніколи не зупиняємось на навчанні нових речей. Найкращий вчитель не є провідником, але живий приклад.
1,1 км Перший урок, непарно достатньо, з дерев'я: «Урок реалістичного фокусування»
У нас є багато смартерів. Так, він збиває голову на дерево, але він дуже успішно. Він реалістичний – він не намагається розбити дерево навпіл в одному ударі, оскільки багато хто з нас хоче зробити, і він зосередився – він не збивається на дереві з усіх боків. Він зосереджується на тому ж місці, повільно рухаючись на його черв'як. Не потрібно черв'як, але змія, і ми хочемо його знайти не в щільному дереві, але тільки посипати листям на землі.
2. Другий урок з риби: Урок потоку
Риба завжди купує на струм і, навпаки, популярну віру, це право. Це не для того, щоб ускладнити своє життя, але для того, щоб дати більше проходу води. Так більше їжі і кисневого купання минулого в струмку води. Це робить її життя кілька разів багатим. Ми, на відміну від риби, завжди намагаємося плавати з потоком в застійну потоку, і в результаті замість 30 років життєвого досвіду, ми отримуємо один рік життєвий досвід 30 разів. Ми не хочемо виїхати з зони комфорту, а потім дивувати, чому було так мало можливостей для життя. Ми хочемо виграти лотерею життя без покупки лотерейного квитка.
3. У Третій урок з маленьких левових кульок: «Зберегти обличчя кров’ю». й
Маленькі левові кулі можуть навчатися. Вони навчаються від старших, більш досвідчених левів. І навчаються не з підручників і розмов, але на практиці. Вони знають, що для того, щоб навчатися, потрібно розфарбувати обличчя кров'ю. Ми боїмося отримувати наші руки брудні. Ми сидимо на наших стійках і подивимося на кролика, що стоїть на дошці, що навчає нас ходити. Або ми закриваємо наші будинки і навчаємо себе, і коли справа доходить до нас, не тільки ми не знаємо, як полювання, ми боїмося навіть від запаху крові.
4. У Четвертий урок (соціальна) з собаки: «Війдіть перший хвіст».
У 21-му столітті неважливо, що ви робите, це стосується того, що ви мотивуєте інших. І чудовий приклад - собака. Собачка не думають, "Перший ви доводите мене додому, живіть мене і вимити мене, а потім я даю хвіст." Собака дає свої почуття першим, а потім отримує те, що він потребує в поверненні. Вона не змушує вас дати їй щось, вона так що ви хочете зробити це самостійно.
5. Умань П'ятий урок з змії: "Не вуса".
Змія не думають, «Я не маю рук або ніг, я маю поганий зір, я народилася в невірній країні, ніхто не любить мене, мої батьки не завадили мені, так як я захопився». Змія робить це з тим, що вона має, і ми навіть страхуємо це «нездатне тварина». І якщо вона не схожа на те, що вона просто змінює її шкіру і красти на нечах.