435
30 Уроки у вибраному британському гуморі
Англійські завжди були відомі своїм вишуканим і вишуканим почуттям гумору.
Виставки британських комендантів відрізняються гострими жартами, іноді чорними, але завжди доречними і незабутніми. Вони говорять просто і смішно про людину, його проблеми, страхи, бажання, звички і радості.
Веб-сайт Він зібрав котирування від найвідоміших британських гумористів.
- Я не знаю, що я хочу, але я знаю, що це зараз.
Дилан Моран
- Чоловіки не мають пам'яті. Жінки роблять, тому є цивілізації. Жінка пам'ятає, що ви сказали її 17 років тому! І навіть як ви поглянете на свій ранок!
Дилан Моран
- Але були часи, коли чоловік був чоловіком і міг впевнено висловити свою авторитетну думку з питання, що він нічого не знав.
Дилан Моран - Я відверта текіла з друзями. Це не тільки напій. Це спосіб викликати поліцію без телефону.
Дилан Моран
- Чоловіки дивляться на свої груди, як жінки виглядають на своїх малюків і кажуть: «О, що краса!»
Дилан Моран
- «Для сну, це час сну». Дитина почула щось інше: «Дуже в темряві!» Довгий! Не рухайтесь! Закриваємо двері! Дилан Моран
- Ви не можете купити любов до грошей, але ви можете отримати хороші шоколадні та імбирні печиво для них.
Дилан Моран
- Я не маю відваги відповісти на питання, чи дійсно я сидів.
Бенні Хілл.
- Коли Бог створив чоловіка, окуляри ще не придумали, але подивіться, куди кладуть наші вуха!
Бенні Хілл.
- Не знаю, що вони будуть робити, якщо дощ в неділю.
Бенні Хілл.
- Друзі! Я не зателефоную вам дамам і м'яким, тому що я знаю, що ви добре.
Бенні Хілл.
- - Вона тільки думає про гроші і гроші. Це все вона хоче від мене!
до Що робити з ними?
- Я не знаю, я не даю її.
Бенні Хілл.
- Він як міцний бульб. І майже як смарт.
Бенні Хілл.
- Ви живете з столицею "G"!
Бенні Хілл.
- - Ви не боїтеся, що він ховається жінкам?
- Ви знаєте, мій собака працює після автомобілів. Але навіть якщо він ловить, він не буде їздити!
Бенні Хілл.
- Про те, що ніхто не скаржаться, не говорить про хорошу якість парашутів.
Бенні Хілл.
- Громадянська А. Затримала поліцію у міській залі та отримала три місяці для гомоліганізму плюс три роки для розкриття державних секретів. Він назвав мера фольги.
Бенні Хілл.
- Я не знезаражую людей. Я не впевнений.
Джиммі Карр
- - Опишіть собі три слова.
- Розумний, активний, розумний, уважний.
Джиммі Карр
- Я не жарка. Я занадто зайнятий мислення про речі, які ви не можете зрозуміти.
Джиммі Карр
- Що робити, якщо ви зіткнулися з ведмедем в природі? Це право, схильний бути мертвим. Чому? Тому що це те, що ви будете виглядати в хвилину. Просто уникати часу гасіння.
Джиммі Карр
- Я був в одному таксі. Водій був водій і збитий. Він був у великому настрої. "Я люблю свою роботу", - сказала вона. Я мій власний бос, ніхто не наказує мене. Я сказав: "Хто зліва."
Джиммі Карр
- В кінці фільмів написано, що всі персонажі фантастичні і будь-які збіги випадкові. Але чому це було в Господніх кільцях? Хтось, ймовірно, хотів би взяти відпустку в Новій Зеландії, але бояки він буде руйнуватися армією Оркс.
Джиммі Карр
- Якщо працює крем зморшок, чому у вас ще є відбитки пальців?
Джиммі Карр
- Небезпека може бути моє середнє ім'я. Але моє середнє ім’я Івана.
Едді Іцард.
- Телефон дуже грубий. Так, "Дякую мені зараз!" Якщо ви побили в когось офіс і вибивали на столі і сказали: «Я зроблю шум, поки ви відповіли!» – це буде вважатися монстроном іржі.
Стівен Фрі - - Ви знаєте, скільки я люблю інтелект.
- Ви говорите, що ви замовляєте всіх смартерів, ніж ви.
- Я. Ось чому я люблю тебе так багато, Том.
Стівен Фрі (Ліарська книга)
- Освіта є результатом того, що студенти навчають один одному між лекції та семінарами.
Стівен Фрі
- Тексти пісень, а це означає: Світло переходить швидше, ніж звук, і тому деякі люди здаються блискучими, поки вони не відкривають свої роти.
Стівен Фрі
- - Ви дивно пізно, Хайлі.
до Ну, ви знаєте, sir, це краще дивно пізно, ніж дивно ніколи.
Стівен Фрі (Ліарська книга)
Джерело: itmydream, livelib
Фото Попередній перегляд: BBC Уельс
www.cultbox.co.uk/reviews/episodes/sherlock-2016-special-review-the-abominable-bride
У цій сім'ї немає телевізорів і IPads, але є тварини, книги і природа.
10 нескінченних циклів, в яких принаймні один раз застрягти всіх